24-06-2017
08:38
– ostatnio edytowany
25-06-2017
09:43
przez
AgnieszkaBin
W jaki sposób można zwiększyć limit na KK online ? Nigdzie nie widzę takiej opcji
25-06-2017 08:45
Limit na karcie kredytowej możesz zwiększyć obecnie w poprzedniej wersji bankowości internetowej. Po zalogowaniu do Moje ING wybierz na dole strony Poprzednia wersja systemu. A potem Oferta na klik -> Potrzebuję pieniędzy -> Podwyższenie limitu karty kredytowej.
28-06-2017 12:57
A co należy zrobić jeśli nie ma takiej opcji jak zwiększenie limitu karty?
Jedyną opcją jaką mam dostępną w opcji na klik dotyczącą karty kredytowej jest złożenie wniosku a nie ma opcji dotyczącej zwiększenie limitu.
28-06-2017 13:05
Opcja podwyższenia limitu karty kredytowej (napisana pomarańczową czcionką) powinna znajdować się po prawej stronie przycisku "Złóż wniosek". Jeżeli nie widzisz jej w swojej bankowości elektronicznej to prosimy prześlij nam zrzut ekranu przez swoją bankowość elektroniczną lub zadzwoń na naszą infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy to.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |