Odpowiedz

Zmiana wizerunku karty.

Witam, posiadam taki problem że miesiąc temu wygenerowałem sobie nowy wizerunek karty, zapłaciłem i do tej pory nie otrzymałem nic. Opcja zmiany wizerunku też zniknęła i nie wiem co robić. Proszę o pomoc pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
Cannibal
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-06-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 580 wyświetleń)

Re: Zmiana wizerunku karty.

Witaj Emotikon: Szczęśliwy Proszę, sprawdź, czy wysyłaliśmy do Ciebie wiadomość w tej sprawie w Moim ING. W przypadku odrzucenia Twojego wizerunku nie wyślemy do Ciebie karty. Jeśli nie otrzymałeś od nas wiadomości, napisz do nas w tej sprawie przez czat w Moim ING lub zadzwoń - (32) 357 00 12. Postaramy się to dla Ciebie sprawdzić. Kartę wysyłamy w ciągu 8 dni roboczych na wskazany przez Ciebie adres korespondencyjny.
Możesz zmienić tylko raz wizerunek karty w jednym okresie rozliczeniowym, dlatego ta opcja nie jest teraz dostępna. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1149
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 496 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy