Odpowiedz

Zmiana wizerunku karty - druga karta

Witam

Jeśli do konta są dwie karty - to pytanie jak zmienić wizerunek drugiej karty do tego samego konta ?

Bo brak tej opcji w bankowości elektronicznej

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
muli9
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
28-10-2016
Wiadomość 1 z 8 (7 200 wyświetleń)

Re.: Zmiana wizerunku karty - druga karta

@muli9 Wizerunek karty może zmienić tylko użytkownik karty. Czy jesteś użytkownikiem obu kart?

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 8 (7 145 wyświetleń)

No nie jestem bo druga karta jest żony ale oboje używamy tego samego loginu do konta więc widzi w systemie to samo co ja
Odpowiedz
0 Lajków
muli9
Doradca z ambicjami I
6
1
28-10-2016
Wiadomość 3 z 8 (7 124 wyświetleń)

@muli9 Jeżeli na karcie są dane żony, to wizerunek swojej karty może zmienić Twoja żona przez swoją usługę internetową. Karta i bankowość jest zawsze imienna. W loginie powinny być litery z imienia i nazwiska Twojej żony. Taką usługę Twoja żona może odebrać bezpłatnie w dowolnym oddziale naszego banku. Wystarczy dowód osobisty.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 4 z 8 (7 048 wyświetleń)

Zaakceptowalem to jako rozwiązanie ale przyznam że to tragiczny sposób bo z poziomu jakiegokolwiek loginu powinna istnieć opcja zmiany wszystkich kart ktore widać w systemie. A skoro moge dla karty współwłaściciela zmieniać limity, debety, blokować itp to tym bardziej nie ma sensu brak opcji zmiany wizerunku tej karty ... chyba nie trudno zgadnąć które z tych rzeczy są bardziej restrykcyjne...
Odpowiedz
0 Lajków
muli9
Doradca z ambicjami I
6
1
28-10-2016
Wiadomość 5 z 8 (6 922 wyświetleń)

@muli9 Przekazałam Twoją propozycję do osób zajmujących się bankowością i kartami.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 6 z 8 (6 867 wyświetleń)

Witam,jesli posiadam 1karte aktywna i chcialabym zmienic wizerunek to jak wyglada sprawa , czy ta pierwsza musze oddac, zastrzezyc czy jak to dziala
Odpowiedz
0 Lajków
annman9281
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-11-2016
Wiadomość 7 z 8 (6 809 wyświetleń)

Po zamówieniu karty z nowym wizerunkiem w ciągu kilku dni przychodzi nowa - aktywujesz ją a starą wyrzucasz Emotikon: Mrugający nic dodać nic ująć
Odpowiedz
0 Lajków
muli9
Doradca z ambicjami I
6
1
28-10-2016
Wiadomość 8 z 8 (6 804 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pożyczka

Nie, nie dzwonimy do pracodawcy w celu weryfikacji, w tym celu możemy poprosić Cię o zaświadczenie o źródle i wysokości dochodu od pracodawcy.

07-11-2024
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

07-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy