22-05-2019 08:28
Po zakupie nie mogłem zapłacić kartą kredytową, pojawiał się komunikat - "nie honorować" - Potem się zorientowałem że wbijałem zły PIN tylko, że wtedy komunikat brzmi - "Transakcja odrzucona" (nie pierwszy raz, przy wielu kartach można pomylić się). Po 2 dniach zorientowałem się, po zalogowaniu na witrynę internetową, że jest blokada karty i chciałem ją odblokować ale nie znalazłem miejsca, zakładki czy sposobu by to uczynić. Czy to już jest trwałe zablokowanie i trzeba starać się o nową kartę czy jestem nieporadny w poruszaniu się na witrynie. Wchodząc na Moje finanse --- Karta Kredytowa, widzę Karta zablokowana. Po prawej stronie poza "zastrzeż kartę" nie znajduję żadnej opcji odblokowania. Proszę o radę czy sam sobie poradzę czy czeka mnie wizyta w oddziale banku. Pozdrawiam.
22-05-2019 10:56
Sprawa już wyjaśniona na czacie ze specjalistą ING.
Nie pamiętałem pierwszego nieco wcześniejszego logowania z błędnym PINem więc były 3 a odblokowanie tylko telefonicznie można zrobić. Moja pamięć już nie ta.
23-05-2019 06:37
Cieszę się, że udało Ci się wyjaśnić Twoją sprawę
i zrealizowałeś płatność.
W przypadku pytań, zapraszamy do kontaktu z nami.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |