Odpowiedz

Zablokowana karta kredytowa

Po zakupie nie mogłem zapłacić kartą kredytową, pojawiał się komunikat - "nie honorować" - Potem się zorientowałem że wbijałem zły PIN tylko, że wtedy komunikat brzmi - "Transakcja odrzucona" (nie pierwszy raz,  przy wielu kartach można pomylić się). Po 2 dniach zorientowałem się, po zalogowaniu na witrynę internetową, że jest blokada karty i chciałem ją odblokować ale nie znalazłem miejsca, zakładki czy sposobu by to uczynić. Czy to już jest trwałe zablokowanie i trzeba starać się o nową kartę czy jestem nieporadny w poruszaniu się na witrynie. Wchodząc na Moje finanse --- Karta Kredytowa,   widzę Karta zablokowana. Po prawej stronie poza "zastrzeż kartę" nie znajduję żadnej opcji odblokowania. Proszę o radę czy sam sobie poradzę czy czeka mnie wizyta w oddziale banku. Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
krak
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
22-05-2019
Wiadomość 1 z 3 (17 772 wyświetleń)

Re.: Zablokowana karta kredytowa

Sprawa już wyjaśniona na czacie ze specjalistą ING.

Nie pamiętałem pierwszego nieco wcześniejszego logowania z błędnym PINem więc były 3 a odblokowanie tylko telefonicznie można zrobić. Moja pamięć już nie ta. 

Odpowiedz
0 Lajków
krak
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
22-05-2019
Wiadomość 2 z 3 (17 757 wyświetleń)

Re: Re.: Zablokowana karta kredytowa

Cieszę się, że udało Ci się wyjaśnić Twoją sprawę Emotikon: Szczęśliwy i zrealizowałeś płatność.

W przypadku pytań, zapraszamy do kontaktu z nami.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (17 713 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy