05-11-2019 17:49
Witam.
Z racji iż dostałem SMS z niedługim wygaśnięciem karty płatniczej to chciałbym mieć w własnym wzorem.
Ze wsparcia ING dowiedziałem się iż dana grafika musi być w rozmiarze 748 pikseli x 480 pikseli.Jednak gdy wchodzę w opcję zmiany wizerunku karty.Szablon jest większy niż grafika.
Więc Moje pytanie brzmi jaka jest wymagana właściwa wielkość grafiki.
Pozdrawiam.
06-11-2019 18:39
@pepeh Tak jak napisałeś minimalne wymiary grafiki, to 748x480. Jeżeli masz większy obrazek, to proszę zwróć uwagę, że u góry znajdziesz suwak, którym możesz powiększać i zmniejszać swoją grafikę. Wiele też zależy od kształtu obrazka. Jeżeli jest kwadratowy, to ciężko go będzie zmieścić całego na podłużnej karcie
06-11-2019 19:54
Problem polega na tym,że ten ich suwak nie zmniejsza/powiększa tylko bardziej "dosuwa do w środek" i reszta obrazka jest ucięta.
07-11-2019 20:00
Jeśli Twoje zdjęcie jest kwadratowe, faktycznie będzie tak jak napisałeś. W tej sytuacji powinieneś edytować swój obrazek w innym programie.
26-11-2020 18:12
"Jeśli Twoje zdjęcie jest kwadratowe, faktycznie będzie tak jak napisałeś. W tej sytuacji powinieneś edytować swój obrazek w innym programie."
Twoja odpowiedź nie jest żadnym rozwiązaniem. Jest ona tylko potwierdzeniem tego, co napisał ktoś inny.
W drugim zdaniu napisałaś, że obrazek powinien zostać edytowany w innym programie. Co to jest za różnica, w jakim programie obrazek będzie edytowany? Jeśli obrazek będzie kwadratem w Paincie, to w Photoshopie również będzie kwadratem.
Twoja odpowiedź jest niczym innym, jak "kradzieżą" rozwiązania podanego dzień wcześniej, z dodaną nutką cechy zarozumiałości (nie wiem czy to pomocne, ale napiszę, że tak, by otrzymać "lajki", o które w kolejnym zdaniu poproszę).
Przynajmniej taka jest moja opinia. Jeśli od tego czasu nic się nie zmieniło w Twoim podejściu do życia, to polecam popracować nad własnym charakterem.
Pozdrawiam cieplutko.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |