Odpowiedz

Wybór operatora kart

Wczoraj mieliśmy sytuację, gdzie jeden operator Visa miał problemy. I my jako użytkownicy banku ING również. Wczoraj od godz. 21 próbował kilka razy płacić i nie mogłem. 

Gdyby miał kartę Mastercard pewnie tego problemu bym nie miał.

Całe szczęście, że kolega w banku mBank ma dwie debetówki Visa i Mastercard i dzięki jego MasterCardowi nasz wekeend w gronie znajomych nie okazał się porażką. 

Może ING czegoś się nauczy wczorajszą wpadką Visy i da nam możliwość wyboru operatora kart a może jak w mBanku - możliwość posiadania dwóch debetówek - każdy innego operatora??

Od razu piszę - nie interesuje mnie KK bo miałem kiedyś w życiu i więcej się na nią nie dam namówić. 

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
351
55
03-02-2016
Wiadomość 1 z 4 (3 828 wyświetleń)

Re: Wybór operatora kart

Faktycznie miała miejsce awaria, o której piszesz. Na ten moment nie planujemy możliwości korzystania z dwóch kart debetowych różnych organizacji. Pamiętaj, że jeśli posiadasz telefon na Androidzie oraz masz funkcję NFC możesz skorzystać z karty Mastercard w telefonie. Dodatkowo, w takich sytuacjach można korzystać z BLIK-a. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (3 761 wyświetleń)

Przede wszystkim przepraszam w swoim powyższym poście za błędy językowe. Pisałem szybko na telefonie i jak widać poucinał mi końcówki (problemy z logowaniem przez FF na komputerze).

Nie mam telefonu na Androidzie (i już nigdy nie chcę) i nie w każdym sklepie jest już BLIK. To co wtedy? Apple Pay również stoi w Waszym banku pod wielkim znakiem zapytania.....

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
351
55
03-02-2016
Wiadomość 3 z 4 (3 747 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Przyglądamy się różnym metodom płatności. Niewykluczone, że wprowadzimy również Apple Pay. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (3 690 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy