Odpowiedz

Wizerunek wirtualnej karty Visa - potrzebne jej zdjęcie / skan

Witam,

Używam wirtualnej karty Visa do ładowania pewnego portfela walutowego. Niestety do pełnej funkcjonalności potrzebuję przesłać do weryfikacji zdjęcie tej karty, ale nie mogę tego uczynić gdyż nigdzie nie ma żadnego wizurenku wirtualnej karty Visa. Jak rozwiązać ten problem? Mogę otrzymać jakieś cyfrowe zdjęcie takiej karty?

Odpowiedz
0 Lajków
Aconcagua
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-06-2017
Wiadomość 1 z 2 (3 842 wyświetleń)

Re.: Wizerunek wirtualnej karty Visa - potrzebne jej zdjęcie / skan

@Aconcagua Karta wirtualna nie ma formy plastiku, dlatego nie możesz i my nie mamy możliwości przesłania zdjęcia karty. Możesz skorzystać z innej karty, która ma formę plastiku i, którą akceptuje dana firma.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
664
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 809 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Blik kontakty

Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z nami przez kanały szyfrowane, czat w Moje ING lub nasza infolinia. Postaramy się to sprawdzić.

23-06-2025
Re.: Blik kontakty

Witam, również u mnie wystąpił ten sam problem. Kontakty mam tylko wybiórczo w aplikacji a w telefonie są wszystkie.

Próbowałam już wyczyścić dane z aplikacji itp. ale dalej problem występuje.
Jest to d...

23-06-2025
Re: Awaria wpłatomatu

ja też miałam dzisiaj identyczną sytuację, w trakcie liczenia pieniędzy bankomat się wyłączył i oddał kartę i 100 zł, a wpłacałam 2600, widziałam już posty, że co najmniej kilka osób miało dzisiaj tak...

23-06-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy