29-06-2017 16:55
Witam,
Używam wirtualnej karty Visa do ładowania pewnego portfela walutowego. Niestety do pełnej funkcjonalności potrzebuję przesłać do weryfikacji zdjęcie tej karty, ale nie mogę tego uczynić gdyż nigdzie nie ma żadnego wizurenku wirtualnej karty Visa. Jak rozwiązać ten problem? Mogę otrzymać jakieś cyfrowe zdjęcie takiej karty?
30-06-2017 16:28
@Aconcagua Karta wirtualna nie ma formy plastiku, dlatego nie możesz i my nie mamy możliwości przesłania zdjęcia karty. Możesz skorzystać z innej karty, która ma formę plastiku i, którą akceptuje dana firma.
Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 13-09-2026No właśnie problem w tym, że na infolinii nikt nic nie wie i jestem odsyłany od jednej osoby do drugiej i w sumie tyle, bez żadnych wyjaśnień...
13-09-2026Prosimy, napisz do nas w godzinach dostępności czatu po zalogowaniu do Mojego ING lub aplikacji mobilnej. Sprawdzimy zaplanowane płatności na koncie. Jeśli będzie to konieczne, to zgłosimy sprawę do a
... 13-09-2026