29-06-2017 16:55
Witam,
Używam wirtualnej karty Visa do ładowania pewnego portfela walutowego. Niestety do pełnej funkcjonalności potrzebuję przesłać do weryfikacji zdjęcie tej karty, ale nie mogę tego uczynić gdyż nigdzie nie ma żadnego wizurenku wirtualnej karty Visa. Jak rozwiązać ten problem? Mogę otrzymać jakieś cyfrowe zdjęcie takiej karty?
30-06-2017 16:28
@Aconcagua Karta wirtualna nie ma formy plastiku, dlatego nie możesz i my nie mamy możliwości przesłania zdjęcia karty. Możesz skorzystać z innej karty, która ma formę plastiku i, którą akceptuje dana firma.
Tutaj jest nam się trudno odnieść do tej sytuacji. Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi, na czacie w Moje ING (jeśli jesteś naszym klientem) lub telefonicznie (pod numerem 32 357 00 57). D
... 10-05-2026ODMOWA UDZIELENIA KREDYTU powód: odmowa dokonana została, na podstawie: wewnętrznych regulacji Banku.
Czekałem 33dni robocze, zamiast 21. Wnioskowałem o 260 tys na skończenie budowy, pod zastaw hipotek
... 10-05-2026Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a
... 08-05-2026