06-09-2021 14:29
Witam, posiadałem kartę kredytową której nawet nie aktywowałem z limitem 20000 zł. Dnia 25 sierpnia złozyłem wypowiedzenie tej karty ze skutkiem natychmiastowym wysyłając pismo przez bankowość internetową. Następnego dnia dostałem wiadomość, że karta zostanie zamknięta w ciągu kilku dni na następny dzień już jej nie widziałem w bankowości internetowej. Dzisiaj pobrałem swój raport z BIK i karta ta wciąż w nim widnieje. Kiedy wpis ten zostanie usunięty? Wpływa on na moją zdolność kredytową.
07-09-2021 14:36
Prosimy, skontaktuj się z nami w tej sprawie przez czat w Moim ING lub telefonicznie.
Czat znajdziesz w Moim ING na dole strony po zalogowaniu się.
Infolinia jest czynna przez całą dobę, a numer kontaktowy to 32 357 00 69.
07-09-2021 15:54
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |