13-02-2023 14:32
Dzień dobry,
Termin ważności karty debetowej mijał oryginalnie w lutym tego roku, ale wydłużył się automatycznie do lutego 2028. Myślałem, że standardową procedurą jest wysyłka nowej karty. Czy to oznacza, że nie potrzebuję nowej karty i nic nie muszę robić?
14-02-2023 14:44
W miejsce karty tracącej ważność wysyłamy nową. Wysyłamy ją na Twój adres do korespondencji listem zwykłym, który podałeś w banku.
Niebawem karta powinna być u Ciebie. Jeżeli na obecnej karcie masz miesiąc luty, jest ona ważna do końca miesiąca.
Więcej informacji w tej sprawie oraz poprawność adresu możemy dla Ciebie sprawdzić, jak napiszesz do nas na czacie w Moim ING.
18-02-2023 06:30
Dziękuję za odpowiedź. Miałem na myśli, że w w aplikacji termin ważności figuruje jako luty 2028, a na karcie jest luty 2023.
18-02-2023 11:17
Tak, w bankowości podajemy już nowy termin ważności. Dopóki nie dojdzie do Ciebie nowa karta, to możesz korzystać do końca lutego z obecnej
Czy ING coś w tym temacie robi w ogóle, że taka cisza, czy cisza dlatego, że nic nie robicie w tym temacie?
13-11-2024Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |