30-10-2016 18:45
Witam!
W sierpniu br. udałem się do Oddziału Banku ING celem dopełnienia formalności związanych z wypowiedzeniem umowy o kartę kredytową. Doradca sporządził Dyspozycję zamknięcia karty za 1-miesięczym okresem wypowiedzenia oraz zniszczył przy mnie kartę.
Na chwilę obecną karta jest ciągle widoczna na Moje ING a status karty na to zamknięta. Okres wypowiedzenia minął we wrześniu.
Jednak wystawiane są w dalszym ciągu wyciągi (na kwotę 0,00 zł).
Czy to normalne, że po wypowiedzeniu umowy nadal jest widoczna karta w bankowości elektronicznej i wystawiane są wyciągi? Może ktoś z Was wypowie się jak było w Waszym przypadku? A może nie zostały dopełnione wszystkie formalności w mojej sprawie???
Chciałbym nadmienić, iż kontaktowałem się z Infolinią. Konsultantka na początku rozmowy nie była pewna co do zaistniałej sytuacji, po czym dopytała się jakiegoś specjalisty i oznajmiła mi, że taka sytuacja jak moja może trwać do kilku miesięcy, karta może być widoczna w systemie nawet do pół roku a wyciągi będą dalej wystawiane na zerowe kwoty.
31-10-2016 19:10
Karta kredytowa w bankowości internetowej jest widoczna do 100 dni po złożeniu dyspozycji zamknięcia/zastrzeżenia karty.
21-03-2020 00:09
21-03-2020 20:34
Witaj,
kartę kredytową zamkniesz osobiście w naszym oddziale. Otrzymasz dokument, który potwierdza dyspozycję jej zamknięcia.
Pamiętaj, że zastrzeżenie karty kredytowej nie rozwiązuje umowy.
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |