Odpowiedz

Promocja konta a rezygnacja z karty

Po jakim okresie można zrezygnować z karty która była dodawana do konta zakładanego w promocji? Mam konto firmowe i kartę przedpłaconą, tak wiec trzecia jest już raczej zbędna Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
MiroS164
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
1
31-01-2023
Wiadomość 1 z 6 (6 489 wyświetleń)

Re: Promocja konta a rezygnacja z karty

Jeśli pytasz o promocję, w której masz konto firmowe za 0 zł przez 2 lata, to w każdej chwili możesz zrezygnować z karty w bankowości internetowej. Zachęcam jednak do przemyślenia decyzji - kata ułatwia zarządzanie kontem i dostęp do gotówki. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 6 (6 435 wyświetleń)

Chcę zrezygnować z karty do konta osobistego które było zakładane w promocji. Kartę do firmowego chcę zachować. 

Albo najlepiej chciałbym ją zablokować czasowo. Ale czy wtedy nie wykonując płatności będzie naliczana opłata za kartę?

Odpowiedz
0 Lajków
MiroS164
Doradca z ambicjami I
9
1
31-01-2023
Wiadomość 3 z 6 (6 417 wyświetleń)

Przez Społeczność nie mogę sprawdzić kiedy i jakie założyłeś u nas konto. Przyjmę, że było to konto osobiste Direct otwarte przez wniosek internetowy. Wtedy w promocji za otwarcie konta, zgodnie z regulaminem, do dnia wypłaty nagrody musisz mieć konto założone w ramach promocji wraz z kartą i kontem oszczędnościowym. Jak wypłacimy nagrodę to możesz zamknąć kartę w Moim ING. 
Blokada czasowa karty nie zwalnia Cię z opłaty miesięcznej. Jedynie jeżeli od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca zapłacisz kartą na sumę min. 300 zł, to nie pobierzemy za nią 7 zł pod koniec kolejnego okresu rozliczenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (6 376 wyświetleń)

Pięknie dziękuje za odpowiedź. Jak to miło trafić na kompetentnych ludzi Emotikon: Szczęśliwy Premii jeszcze nie mam wypłaconej, zaczekam i zrezygnuję z karty. Po dwudziestu latach wróciłem do Śląskiego i jestem bardzo miło zaskoczony. A aplikacja mobilna jest chyba najlepsza ze wszystkich banków. Zwłaszcza widget przed zalogowaniem. Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
MiroS164
Doradca z ambicjami I
9
1
31-01-2023
Wiadomość 5 z 6 (6 369 wyświetleń)

Miło nam to czytać Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 6 z 6 (6 282 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy