05-04-2023 20:27
Po jakim okresie można zrezygnować z karty która była dodawana do konta zakładanego w promocji? Mam konto firmowe i kartę przedpłaconą, tak wiec trzecia jest już raczej zbędna
07-04-2023 08:22
Jeśli pytasz o promocję, w której masz konto firmowe za 0 zł przez 2 lata, to w każdej chwili możesz zrezygnować z karty w bankowości internetowej. Zachęcam jednak do przemyślenia decyzji - kata ułatwia zarządzanie kontem i dostęp do gotówki.
07-04-2023 12:53
Chcę zrezygnować z karty do konta osobistego które było zakładane w promocji. Kartę do firmowego chcę zachować.
Albo najlepiej chciałbym ją zablokować czasowo. Ale czy wtedy nie wykonując płatności będzie naliczana opłata za kartę?
08-04-2023 12:27
Przez Społeczność nie mogę sprawdzić kiedy i jakie założyłeś u nas konto. Przyjmę, że było to konto osobiste Direct otwarte przez wniosek internetowy. Wtedy w promocji za otwarcie konta, zgodnie z regulaminem, do dnia wypłaty nagrody musisz mieć konto założone w ramach promocji wraz z kartą i kontem oszczędnościowym. Jak wypłacimy nagrodę to możesz zamknąć kartę w Moim ING.
Blokada czasowa karty nie zwalnia Cię z opłaty miesięcznej. Jedynie jeżeli od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca zapłacisz kartą na sumę min. 300 zł, to nie pobierzemy za nią 7 zł pod koniec kolejnego okresu rozliczenia.
08-04-2023 13:42
Pięknie dziękuje za odpowiedź. Jak to miło trafić na kompetentnych ludzi Premii jeszcze nie mam wypłaconej, zaczekam i zrezygnuję z karty. Po dwudziestu latach wróciłem do Śląskiego i jestem bardzo miło zaskoczony. A aplikacja mobilna jest chyba najlepsza ze wszystkich banków. Zwłaszcza widget przed zalogowaniem. Pozdrawiam.
09-04-2023 14:19
Miło nam to czytać
Standardowo maksymalny czas na odpowiedź, to 30 dni. Tutaj jednak nie widzimy szczegółów Twojego zgłoszenia. Prosimy, skontaktuj się ze specjalistą, który przyjmował odwołanie. Mamy nadzieję, że temat
... 13-06-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |