05-04-2023 20:27
Po jakim okresie można zrezygnować z karty która była dodawana do konta zakładanego w promocji? Mam konto firmowe i kartę przedpłaconą, tak wiec trzecia jest już raczej zbędna
07-04-2023 08:22
Jeśli pytasz o promocję, w której masz konto firmowe za 0 zł przez 2 lata, to w każdej chwili możesz zrezygnować z karty w bankowości internetowej. Zachęcam jednak do przemyślenia decyzji - kata ułatwia zarządzanie kontem i dostęp do gotówki.
07-04-2023 12:53
Chcę zrezygnować z karty do konta osobistego które było zakładane w promocji. Kartę do firmowego chcę zachować.
Albo najlepiej chciałbym ją zablokować czasowo. Ale czy wtedy nie wykonując płatności będzie naliczana opłata za kartę?
08-04-2023 12:27
Przez Społeczność nie mogę sprawdzić kiedy i jakie założyłeś u nas konto. Przyjmę, że było to konto osobiste Direct otwarte przez wniosek internetowy. Wtedy w promocji za otwarcie konta, zgodnie z regulaminem, do dnia wypłaty nagrody musisz mieć konto założone w ramach promocji wraz z kartą i kontem oszczędnościowym. Jak wypłacimy nagrodę to możesz zamknąć kartę w Moim ING.
Blokada czasowa karty nie zwalnia Cię z opłaty miesięcznej. Jedynie jeżeli od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca zapłacisz kartą na sumę min. 300 zł, to nie pobierzemy za nią 7 zł pod koniec kolejnego okresu rozliczenia.
08-04-2023 13:42
Pięknie dziękuje za odpowiedź. Jak to miło trafić na kompetentnych ludzi Premii jeszcze nie mam wypłaconej, zaczekam i zrezygnuję z karty. Po dwudziestu latach wróciłem do Śląskiego i jestem bardzo miło zaskoczony. A aplikacja mobilna jest chyba najlepsza ze wszystkich banków. Zwłaszcza widget przed zalogowaniem. Pozdrawiam.
09-04-2023 14:19
Miło nam to czytać
Prosimy, w tej sprawie skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING w dni robocze od 8-16 i specjaliści od restrukturyzacji sprawdzą Twoją sytuację i dane w systemie bankowym.
02-11-2024