31-10-2021 09:31
Wracając do wątku, chciałam napisać, że to w pewnym momencie samo zadziałało. Na infolinii Apple gadają jakieś głupoty, typu prawie czy mam włączony komputer. W pewnym momencie zrezygnowałam z procedury dodawania karty. Jednak w pewnym momencie udało się. Nie wiem z czego to wynikło, ale zadziałało. Więc po prostu pozostaje próbować, nie mam innych rad. Dodam jeszcze, że czasem zdarza mi się, że przy chęci dokonania zakupu przez kompa, pojawia mi się informacja, że nie mam karty i żeby skonfigurować applepay. Jednak wtedy wystarczy restart komputera i wszystko działa jak należy.
01-11-2021 07:50
Dzięki za informację. jednak trochę to słabo tak sobie próbować co jakis czas. A najlepsze jest to, że działa na telefonie i smarwatchu bez problemu 😁.
01-11-2021 17:34
Zidentyfikowaliśmy kłopot z dodaniem karty Visa Zbliżeniowej przez MacBooka. Jest on analizowany po stronie Grupy ING oraz Visy. Obecnie nie mamy informacji, kiedy będzie to poprawione. Być może, tak jak napisała @guccisima, któraś próba dodania karty jest skuteczna i będzie to tymczasowe rozwiązanie.
Nie powinno być problemów z dodaniem kart Mastercard na MacBooku.
02-11-2021 21:43
12-11-2021 05:21 | Edytowano: 12-11-2021 05:22
Witam wszystkich,
jeżeli chodzi o kartę VISA to w dniu dzisiejszym błąd został naprawiony i karta dodana do Apple Pay.
Sprawdźcie proszę u siebie 👍.
12-11-2021 15:07
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |