02-11-2021 11:58
Czy Bank planuje wprowadzenie jakiejś innej karty w telefonie w miejsce wycofywanej Mastercard?
Czy prostu zamykacie usługę płacenia telefonem (HCE)?
03-11-2021 11:49
Mamy wiele rozwiązań płatności kartą w telefonie dla klientów korzystających z urządzeń z systemem Android: Płatności kartą Visa zbliżeniowa w telefonie, możliwość korzystania z kart dodanych do Google Pay. Dodatkowo w najbliższym czasie udostępnimy płatności zbliżeniowe BLIK, które bazują na rozwiązaniach technicznych Mastercard.
04-11-2021 15:32
Czyli płatność zbliżeniowa zostaje, tyle Mastercard znika. Rozumiem
To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag
... 21-05-2025@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze
... 21-05-2025@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |