Odpowiedz

wycofanie karty Mastercard w telefonie

Czy Bank planuje wprowadzenie jakiejś innej karty w telefonie w miejsce wycofywanej Mastercard?

Czy prostu zamykacie usługę płacenia telefonem (HCE)?

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
6
09-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (10 694 wyświetleń)

Re: wycofanie karty Mastercard w telefonie

Mamy wiele rozwiązań płatności kartą w telefonie dla klientów korzystających z urządzeń z systemem Android: Płatności kartą Visa zbliżeniowa w telefonie, możliwość korzystania z kart dodanych do Google Pay. Dodatkowo w najbliższym czasie udostępnimy płatności zbliżeniowe BLIK, które bazują na rozwiązaniach technicznych Mastercard.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (10 601 wyświetleń)

Re: wycofanie karty Mastercard w telefonie

Czyli płatność zbliżeniowa zostaje, tyle Mastercard znika. Rozumiem

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
6
09-11-2016
Wiadomość 3 z 3 (10 568 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Od tygodnia mam status wniosku Podejmujemy decyzję. Ile to jeszcze potrwa?

Dziękuję za odpowiedź ale właśnie wczoraj minęło 21 dni kalendarzowych... 27 kwietnia składałam wniosek

19-05-2026
Re: Od tygodnia mam status wniosku Podejmujemy decyzję. Ile to jeszcze potrwa?

Na to, aby przekazać Ci naszą decyzję kredytową, potrzebujemy 21 dni kalendarzowych od chwili, gdy przekażesz nam wszystkie dokumenty. W sprawie czasu oczekiwania na decyzję proszę Cię o kontakt z poś

...

19-05-2026
Re: Zapytanie na temat generowania PIT-5L w ING KSIĘGOWOŚĆ przy zmianie formy opodatkowania od 1 ...

Podczas wyliczania zaliczki na podatek dochodowy PIT-5L za miesiąc styczeń , prosimy utworzyć deklarację za pomocą formularza i w polu -> składki na ubezpieczenia zdrowotne -> więcej -> usunąć kwotę s

...

18-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy