04-06-2019 22:16
Mam taki problem, tydzień temu ktoś wypłacił z mojego konta z bankomatu kwotę o wartości 280 euro. Zgłosiłem ten fakt do banku, jednak wizyte na policji mam dopiero 11 czerwca (przebywam w Holandii, podobno tutaj to standard). Czy te pieniądze mam szanse odzyskać? Nigdy nikomu nie udostępnialem mojego pinu ani nie użyczałem karty, w momencie kradzieży pieniedzy karte miałem przy sobie w kieszeni, wczesniej zgubiłem kartę potem ją znalazłem bo mialem dwie jednak okazało sie iż ta karta od bardzo dawna jest nieaktywna. Z tych nerwów nie porobiłem ss w aplikacji ze ktoś wyjąl te pieniądze, jednak pamietam dokaldny adres, mam teraz wszystko poblokowane, karty, jak i dostęp do konta online. Gdzie i jak mogę sie dowiedziec (nie wracając do Polski) Co dzieje się z tym zgłoszeniem?
I jakie mam szanse na odzyskanie tych pieniędzy?
(Przepraszam za chaotyczne pisanie, ale ejstem trochę zdenerwowany)
04-06-2019 23:56
Rozumiem, że jesteś zdenerwowany. Bardzo dobrze, że zgłosiłeś nam całą sprawę. Dzięki temu będziemy mogli podjąć odpowiednie działania w Twojej sprawie, aby odzyskać Twoje pieniądze.
Jeśli nie masz dostępu do Mojego ING, to status reklamacji sprawdzimy telefonicznie pod numerem +48 32 357 00 69. Infolinia jest dostępna całą dobę.
Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |