08-01-2020 22:15
Witam,
Ostatnio zauważyłem, że kwoty transakcji wykonanych kartą Visa Zbliżeniowa do konta i tych wykonanych Kartą Wirtualną ING Visa nie sumują się w celu zniesienia opłaty 7 zł za tą pierwszą. Mimo sumy ponad 300zł opłata jest pobierana za ten okres. Sprawdziłem kilka miesięcy wstecz - opłata nie jest pobierana w przypadku przekroczenia 300zł na pierwszej karcie. Pamiętam, że kiedyś było to sumowane, a nie widzę, żeby TOiP coś pod tym względem uległo zmianie. Reklamować?
09-01-2020 18:17
Do zwolnienia z opłaty 7 złotych za kartę Visa zbliżeniową do konta prywatnego bierzemy pod uwagę płatności bezgotówkowe, które zrobisz kartami wydanymi na Twoje imię i nazwisko do tego samego konta.
Do transakcji bezgotówkowych zaliczamy:
Do konta możesz mieć równocześnie kilka kart:
Gdy między 29 dniem jednego a 28 dniem kolejnego miesiąca zrobisz tymi kartami zakupy na łączną kwotę 300 zł- nie naliczymy prowizji za kartę Visę zbliżeniową.
Co do karty Wirtualnej ING Visa- jest to karta przedpłacona. Oznacza to, że jest to osobna karta z osobnym numerem konta.
Nie jest ona połączona z kontem, do którego masz kartę Visę zbliżeniową.
Tym samym płatność tą kartą nie zwalnia z opłaty za kartę do konta osobistego.
Wspominasz o zmianach w TOiP- nigdy nie braliśmy pod uwagę płatności kartą wirtualną do zwolnienia z opłaty za kartę do konta.
11-01-2020 12:38
Rzeczywiście, pomyliłem karty Visa NFC (wirtualna postać karty Visa zbliżeniowa na karcie SIM) i K@rta Wirtualna Visa. Wszystko się zgadza
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024