Odpowiedz

Karta wirtualna a Google Play

Dobry wieczór.

Mam dziwny problem sklep google play odrzuca mi kartę wirtualna, podświetla mi numer karty i wyrzuca monit że jest nieprawidłowa. Ktoś miał jeszcze ten problem?

Odpowiedz
0 Lajków
rogacz88
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
29-09-2017
Wiadomość 1 z 4 (6 044 wyświetleń)

Re: Karta wirtualna a Google Play

Zadzwoń do nas 32 357 00 12. Sprawdzimy status Twojej karty oraz ewentualne powody odrzucenia transakcji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
189
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 926 wyświetleń)

Obszedłem ten błąd obciązajac w google play rachunek telefoniczny. Aczkolwiek proponowanie rozwiązania pod tytułem: "zadzwoń to sprawdzimy", nie jest zbyt pomocne Emotikon: Szczęśliwy Lepsze by było: Dołączyć ewentualną instrukcję integracji karty z usługą i dodanie że jeśli ona nie pomoże - to zapraszamy do kontaktu pod telefonem Emotikon: Szczęśliwy

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
rogacz88
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
29-09-2017
Wiadomość 3 z 4 (5 825 wyświetleń)

Dzięki za Twoje uwagi. Przez społeczność, w miarę możliwości, staramy się podawać wskazówki i instrukcje, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu. Nie zawsze możemy to zrobić do każdego problemu, dlatego prosimy kontakt z naszą infolinią.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (5 817 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Długi proces decyzyjności

Również chciałbym wyrazić swoją opinię na temat czasu procesowania wniosku. Proces rozpoczął się 13.02.2025 i do dzisiaj nie mam decyzji. Kompletowanie dokumentów to jakiś żart bo w kolejnych etapach

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy