02-09-2017 23:04
Witam,
Próbując wpłacić pieniądze do polskiego legalnego bukmachera, otrzymuję informację, że wydawca karty blokuje transakcję. Dlatego się tak dzieje?? Jak można temu zapobiec
03-09-2017 21:22
@citt Zgodnie z ustawą o grach hazardowych transakcje możesz zlecać do podmiotów, które otrzymały zezwolenie Ministra Rozwoju i Finansów na urządzanie i prowadzenie działalności w zakresie zakładów wzajemnych przez sieć Internet. Możesz je sprawdzić na stronie ministerstwa.
Jeżeli danego bukmachera nie ma na liście, to transakcja może być blokowana.
03-09-2017 21:57
Oczywiście, że są na liście. Blokowane są do STS, Fortuna czy LV BET.
Wpłata przez konto osobiste w mojej sytuacji jest możliwa, a poprzez kartę kredutową już nie
04-09-2017 21:43
Chciałbym odnieść się do tego o czym piszesz, natomiast przez nasze forum nie mam żadnego dostępu do danych w systemie. Proszę napisz do nas przez Moje ING (zakładka wiadomości) lub skontaktuj się z naszą infolinią kart pod numerem 32 357 00 12. Sprawdzimy to.
Powyższa rata brzmi jak informacja od laika dla laika.
Najem jest korzystniejszy finansowo na krótką metę. Płacisz za usługę korzystania z samochodu. Po zakończeniu najmu oddajesz auto i możesz wziąć n
... 29-01-2025Dzień dobry,
przez Społeczność nie mamy możliwości analizy tej sytuacji. Jest to ogólny kontakt.
Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjalista od za
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |