Odpowiedz

Karta Visa

Gdzieś w głebi internetu doczytałem się o liczniku na karcie....

Czy nadal istnieje takie coś i jeśli tak to jaki jest limit kwoty po której karta wymusi transakcję na PIN?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 5 (6 928 wyświetleń)

Re: Karta Visa

Terminal poprosi Cię o wprowadzenie kodu PIN dla płatności powyżej 50 zł. W celu bezpieczeństwa możemy jednak poprosić Cię o wprowadzenie kodu PIN dla innej kwoty.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 5 (6 882 wyświetleń)

Tak wiem że powyżej 50 zł potrzebny będzie PIN, mam jednak na myśli czy jakbym płacił tylko zbliżeniowo to czy po przekroczeniu pewnej kwoty karta poprosi o PIN ( nie myślę o transakcji powyżej 50 zł, tylko cały czas poniżej)
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 5 (6 879 wyświetleń)

Chciałbym Ci odpowiedzieć na to pytanie, natomiast ze względów bezpieczeństwa nie potwierdzę Ci czy ten licznik o którym wspominasz rzeczywiście istnieje, a jeśli tak to od jakiej łącznej kwoty wymusi podanie kodu PIN.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 5 (6 857 wyświetleń)

Dobrze, to będę musiał sam sprawdzić ;-)
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 5 z 5 (6 845 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Tryb ciemny

Ten temat trwa od 2021 roku. To już 4 lata. Jak tam praca? Jak idą postępy?
Drodzy moderatorzy:
-Jakie to uczucie odpisywać w tej sprawie innym ludziom?
BTW czy odpisze mi człowiek czy bot wstawi komenta...

22-04-2025
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy