Odpowiedz

Karta Visa

Gdzieś w głebi internetu doczytałem się o liczniku na karcie....

Czy nadal istnieje takie coś i jeśli tak to jaki jest limit kwoty po której karta wymusi transakcję na PIN?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 5 (7 577 wyświetleń)

Re: Karta Visa

Terminal poprosi Cię o wprowadzenie kodu PIN dla płatności powyżej 50 zł. W celu bezpieczeństwa możemy jednak poprosić Cię o wprowadzenie kodu PIN dla innej kwoty.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
646
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 5 (7 531 wyświetleń)

Tak wiem że powyżej 50 zł potrzebny będzie PIN, mam jednak na myśli czy jakbym płacił tylko zbliżeniowo to czy po przekroczeniu pewnej kwoty karta poprosi o PIN ( nie myślę o transakcji powyżej 50 zł, tylko cały czas poniżej)
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 5 (7 528 wyświetleń)

Chciałbym Ci odpowiedzieć na to pytanie, natomiast ze względów bezpieczeństwa nie potwierdzę Ci czy ten licznik o którym wspominasz rzeczywiście istnieje, a jeśli tak to od jakiej łącznej kwoty wymusi podanie kodu PIN.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
646
133
12-04-2017
Wiadomość 4 z 5 (7 506 wyświetleń)

Dobrze, to będę musiał sam sprawdzić ;-)
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 5 z 5 (7 494 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy