22-05-2020 20:18
Jakimi kartami mogę płacić za subskrypcje/abonamenty internetowe jak np. Netflix, itp. Chodzi mi o to żeby z takiej karty co miesiąc samo pobierało opłatę. Obecnie mam zwykłą kartę płatniczą/do bankomatu. Czy to musi być karta kredytowa? Do niej jest strasznie długi wniosek... A może można innymi kartami - widziałam na stronie, że są jeszcze karty przedpłacone i karty wirtualne
23-05-2020 18:49
Doris1 To właśnie od usługodawcy lub strony internetowej zależy, z jakiej karty możesz skorzystać do płatności. Z reguły często możesz skorzystać z standardowej karty do konta osobistego. Czasami wymagana jest tylko i wyłącznie karta kredytowa.
Za pomocą karty przedpłaconej i wirtualnej możesz także dokonywać płatności internetowych. Jest to bezpieczniejsze rozwiązanie, ponieważ te karty nie są bezpośrednio powiązane z Twoim kontem. Musisz je najpierw zasilić.
Ważne, abyś przed płatnością sprawdziła limit do płatności internetowych w szczegółach karty. Jeśli będzie zbyt niski, to odrzucimy płatność.
23-05-2020 23:44
karta wirtualna?
zdaje sie karta wirtualna mozna miec bez karty fizycznej, ale wappie ze mozna w niej podac nr karty i kod z tylu karty, raczej nada sie tylko do platnosci w sklepach z nfc
24-05-2020 11:46
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024