16-03-2023 20:48
Dzień dobry, jak w temacie wątku - chciałabym zapytać czy na kartach debetowych w ING można zablokować depozyt np. przy wynajęciu auta na wakacjach? Według sieci wynajmującej kampery, istnieje taka opcja. Jak mogę sprawdzić czy z moją kartą ING jest to możliwe? Czy też konieczne będzie wnioskowanie o kartę kredytową?
17-03-2023 20:19
Jeśli płatność będzie realizowana za pomocą danych karty, to karty płatnicze/debetowe mają taką możliwość.
Ważne, żebyś miała włączone dzienne limity karty dla transakcji internetowych.
Ten limit możesz sprawdzić i zmienić:
- w Moim ING w zakładce Karty i płatności telefonem. Po wybraniu swojej karty trzeba wybrać opcję "limity transakcyjne",
- telefonicznie: 32 357 00 12.
Rodzaj akceptowanych kart do takiej transakcji powinnaś ustalić z odbiorcą płatności.
To odbiorca powinien przekazać informację, czy wystarczy im pobranie płatności z karty płatniczej czy wymagają karty kredytowej.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |