Odpowiedz

Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST? Wstyd wyciągać to coś na światło dzienne! Jedna wielka TANDETA!

Odpowiedz
0 Lajków
vw06
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
5
28-04-2017
Wiadomość 1 z 2 (269 wyświetleń)

Re: Nowa Karta Przedpłacona

Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest dla nas ważna i pomaga nam udoskonalać nasze produkty oraz usługi.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
634
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (234 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

Dobry wieczór,

mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbli

...

07-08-2026
Re: Proces kredytowy i reklamacja

Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu. 

06-08-2026
Re: Re.: Kredyt hipoteczny - absurdalne decyzje analityka

Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu. 

06-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy