Odpowiedz

Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST? Wstyd wyciągać to coś na światło dzienne! Jedna wielka TANDETA!

Odpowiedz
0 Lajków
vw06
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
5
28-04-2017
Wiadomość 1 z 2 (46 wyświetleń)

Re: Nowa Karta Przedpłacona

Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest dla nas ważna i pomaga nam udoskonalać nasze produkty oraz usługi.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
629
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (11 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

@MateuszS:

Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu. 

Model: iPad 11 A16 (11. gen., 2025) 128 GB Wi-Fi

iOS: najnowszy dostęp

...

14-07-2026
Re: Nowa Karta Przedpłacona

Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d

...

14-07-2026
Nowa Karta Przedpłacona

Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST

...

14-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy