Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej

@Marx Uznaliśmy, że takie informacje są najbardziej przydatne. Po wybraniu danej transakcji w szczegółach znajdziesz pozostałe informacje o transkacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
186
71
04-09-2015
Wiadomość 721 z 1 332 (7 091 wyświetleń)

PanCerny pisze:

Ja już sobie wybrałem inny bank. Z chwila zamknięcia "starego" systemu odchodzę z ING. Ale to jakoś nie matwi naszego aktualnego banku.  Zrobili z poważnej rzeczy cyrk.

Cześć PanCerny,

Napisz proszę, gdzie się przenosisz, wezmę pod uwagę po wyłączeniu starego systemu.

Pozdrawiam

mtommi
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
65
24
13-04-2016
Wiadomość 722 z 1 332 (7 084 wyświetleń)

Tytuł transakcji to kluczowa informacja. Lepiej usunąć całą tą kolumnę niż prezentować szczątkowe informacje.
Marx
Doradca z ambicjami III
37
18
22-11-2016
Wiadomość 723 z 1 332 (7 056 wyświetleń)

Nie wiem, jak dla mnie te kółka to paskuda. czuję się jak po splifie.

Generalnie nie znoszę seledynu i wypranego błękitu, a tutaj jeszcze te cholerne kółka.

"MOJE zmienia wszystko", może jednak BANK  w tym wypadku umożliwi wybór wyglądu .To by było chyba najlepsze rozwiązanie bo jak widzę to nie jestem wyjątkiem.

alz
alz
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
81
56
24-11-2016
Wiadomość 724 z 1 332 (7 035 wyświetleń)

masz rację ,zgadzam się 

Kamil2n
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
2
23-11-2016
Wiadomość 725 z 1 332 (6 982 wyświetleń)

@Marx Sugestię odnośnie widoczności tytułu płatnosci przekazaliśmy do właściwej jednostki.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
186
71
04-09-2015
Wiadomość 726 z 1 332 (6 912 wyświetleń)

atmt pisze:
I kolejne pytanie: jak spłacić kartę kredytową przypisaną do konta firmowego z osobistego rachunku oszczędnościowego. Do tej pory było to możliwe, teraz w opcji spłaty karty pojawiają się tylko rachunki firmowe. Błąd czy kolejne "ulepszenie"?

Przy spłacie karty kredytowej firmowej przez opcję "Spłać kartę" pojawią się tylko konta firmowe do spłaty.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
796
173
04-09-2015
Wiadomość 727 z 1 332 (6 769 wyświetleń)

Do kiedy aktywny będzie stary, funkcjonalny ing online?

Kolejny raz powtórzę, że nowy ystem jest do bani. Począwszy od rozdzielenia kont prywatnych i firmowych, poprzez brak braku jasnej informacji o stanie kont, do podejścia banku do swojego "dzieła".

Odpowiedz
0 Lajków
dawidt
Doradca z ambicjami III
59
36
04-10-2016
Wiadomość 728 z 1 332 (6 750 wyświetleń)

Mam ten sam problem. W starym systemie wzorce są osobno zapisane i są to rachunki, które muszę co miesiąc opłacić . W tym nowym badziewiu, wszystkie przelewy(również te nie istotne, jednorazowe) są w zapisane, w jednym miejscu, gdzie muszę je wyłuskiwać  z tych stałych.

Wygląd nowej strony, też pozostawia wiele do życzenia, zamiast konkretnek tabelki i kafelków, wrzucili kompletnie nieczytelne bąbelki. Niczego nie można sprawdzić, strona przestała być intuicyjna. Do tego zabrali notatnik, który od czasu do czasu był przezemnie używany.

Gdy zgłosiłam swoje uwagi i chęć z tego powodu opuszczenia ich banku, dali mi krzyżyk na drogę. Widać nie zależy im na stałych klientach.

ola3624
Doradca z ambicjami I
4
4
28-11-2016
Wiadomość 729 z 1 332 (6 737 wyświetleń)

Tu nie chodzi o nowości, tylko o to, że utrudniliście swoimi pseudo innowacjami obsługę konta.
Nie ma tych funkcji, które były przydatne i potrzebne w normalnym funkcjonowaniu.
ola3624
Doradca z ambicjami I
4
4
28-11-2016
Wiadomość 730 z 1 332 (6 735 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy