22-03-2017 11:50
A ja będę marudził dotąd dopóki na ekranie powitalnym będę widział chaos, mnóstwo niepotrzebnych, zaśmiecających widok informacji (jak dzisiaj, miesiąc, rok, warto wiedzieć) i będę musiał przełączać się między kontami osobistym i firmowym. Do przelewów i innych operacji, z których korzystam można się przyzwyczaić, ale żeby zobaczyć co się dzieje na kontach, kartach przełączam się do starego systemu i od razu oczy przestają boleć.
22-03-2017 12:57
@viggen fajnie, że się znowu pojawiłeś! Badge dla Ciebie! A, fakt że przekonałeś się do nowej aplikacji działa na nas jak na załączonym obrazku
viggen pisze:
Dawno się tutaj nie udzielałem ale widzę, ze nadal marudzenie na wszystko
Szczerze. Trochę marudziłem również na początku na nowy system ale teraz...... Teraz nawet mi się podoba. Są pewne rzeczy które mnie jeszcze denerwują (jak np brak dostępu do kontaktów podczas przelewu na nr telefonu i trzeba z palca wpisywać numer) ale przyzwyczaiłem się do tej choinki i działa mi się na niej dobrze.
Największa wada systemu - brakuje optymalizacji jeszcze. Czasami się po prostu system gdzieś zgubi, czegoś "nie załaduje" i trzeba się zalogować jeszcze raz.
A tak poza tym pozytywnie
Pozdrawiam.
22-03-2017 13:29
JoannaZ pisze:@viggen fajnie, że się znowu pojawiłeś! Badge dla Ciebie! A, fakt że przekonałeś się do nowej aplikacji działa na nas jak na załączonym obrazku
Pani Joanno - piaskownica much? że tak pokuszę się o strasznego potworka/kalkę(kalekę?) jezykową, aczkolwiek wybitnie pasującą do ducha wiadomości i forum - bardzo korpo, bardzo przedszkole, bardzo smutno/przykro/żałośnie…
23-03-2017 12:17
wojciech pisze:
JoannaZ pisze:
@viggen fajnie, że się znowu pojawiłeś! Badge dla Ciebie! A, fakt że przekonałeś się do nowej aplikacji działa na nas jak na załączonym obrazku
Pani Joanno - piaskownica much? że tak pokuszę się o strasznego potworka/kalkę(kalekę?) jezykową, aczkolwiek wybitnie pasującą do ducha wiadomości i forum - bardzo korpo, bardzo przedszkole, bardzo smutno/przykro/żałośnie…
@wojciech z mojej strony serdecznosci! Staramy się jednak tutaj nikogo nie obrażać, szczególnie za ducha wiadomości Badge "mistrz ciętej riposty" dla Ciebie z pozdrowieniami
23-03-2017 19:38
To się nazywa Towarzystwem Wzajemnej Adoracji.
Viggen chwalił was już przed rokiem, a innym zarzucał niechęć do nowości. Zastanawiam się czy nie jest on jednym z moderatorów...
23-03-2017 19:47
JoannaZ pisze:@wojciech z mojej strony serdecznosci! Staramy się jednak tutaj nikogo nie obrażać, szczególnie za ducha wiadomości Badge "mistrz ciętej riposty" dla Ciebie z pozdrowieniami
Bo to takie strasznie na siłę... ale wiadomo, teraz modne jest budowanie "komjunity" i tworzenie "pijarowego" wizerunku i co rusz pokazywanie jak to "drim-tiim" ING cieszy się, że "komjuniti" się cieszy i jest zadowolone, a rzeczywistość wygląda tak:
Powiedzmy sobie szczerze, Pani @JoannaZ, to nie jest zbyt naturalne ni normalne ;-)
PS. Jeżeli poczuła się pani obrażona bądź urażona to przepraszam, a teraz proszę postawić się w sytuacji grupy z punktu pierwszego, która co rusz czuje się obrażana ignorancją i postawą "rzucania-grochem-o-ścianę"...
23-03-2017 19:48
@romil W tej kwestii stosujemy przejrzyste zasady. Każdy pracownik banku oraz moderator ma stosowną informację przy swoim avatarze.
23-03-2017 19:51
23-03-2017 19:56
@romil Regularnie sprawdzamy nowo założone konta i oznaczamy pracowników.
23-03-2017 20:03
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |