Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Otrzymaliśmy informację o problemach z logowaniem przez przeglądarkę Mozilla Firefox. Weryfikujemy sprawę. Prosimy skorzystać z innej przeglądarki internetowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KamilaC
Moderator
Moderator icon
184
71
04-09-2015
Wiadomość 631 z 1 332 (16 533 wyświetleń)

Działa pod IE, ale pod Firefox również można już się zalogować.

Problem rozwiązany.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 632 z 1 332 (16 525 wyświetleń)

Potwierdzamy również przez przeglądarkę Mozilla Firefox można się już logować.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
184
71
04-09-2015
Wiadomość 633 z 1 332 (16 498 wyświetleń)

alucardpl pisze:

Witam.

Mamy już drugą połowę roku.

I nadal w nowym systemie ING nie widzę swojego konta firmowego.

Nową bankowość intermetową planujemy udostępnić przedsiębiorcom w IV kwartale tego roku. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 634 z 1 332 (16 469 wyświetleń)

Czy bedzie ona dostepna tak jak w starym systemie? Czyli wszystko w jednej aplikacji / jednym panelu uzytkownika?

Odpowiedz
0 Lajków
alucardpl
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
02-12-2015
Wiadomość 635 z 1 332 (16 457 wyświetleń)

@alucardpl Docelowo w Moim ING tak samo jak i w ING BankOnLine znajdziesz konta zarówno prywatne jak i firmowe, pod warunkiem, że zostały one umieszczone pod jednym identyfikatorem użytkownika (loginem).

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 636 z 1 332 (16 417 wyświetleń)

Czy istnieje możliwość edycji limitów przelewów na telefon BLIK-iem w nowym systemie? Widzę tylko na sztywno ustawiony limit 200 zł.

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 637 z 1 332 (16 412 wyświetleń)

Nie wiem czy mowa tutaj o tym najnowszym wyglądzie internetowego banku. Jeśli tak, to ciekawostka.

Wysłałem swoją opinię, że moim zdaniem nowa wersja nie zostanie wprowadzona, bo jest beznadziejna. W odpowiedzi dostałem, że jest im przykro, bo była tworzona przy współudziale użytkowników i właśnie spełnia ich oczekiwania.

W związku z tym chciałem sprawdzić ile w tym prawdy. Osoby, które uważają, że interfejs "idiocieje" poproszę o lajka. Jeśli ktoś faktycznie, tak jak twierdzi bank uważa, że nowy interfejs jest lepszy, poproszę o odpowiedź co mu się w tym podoba.

Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
112
30
21-01-2016
Wiadomość 638 z 1 332 (16 374 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Lajka Ci nie dam.  Ale podnoszę rękę w górę i mówię - mnie się podoba

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 639 z 1 332 (16 357 wyświetleń)

No i o to chodzi. Lajki tylko dla tych co się zgadzają. Mogłeś napisać jeszcze co Ci się w tym podoba, może coś przeoczyłem. Ja mam pod kompa podpięty tv 32 cale i czuję się przytłoczony. Taka ilość ekranu, a tak niewiele się na nim mieści. Dane rozstawione chaotycznie. Konieczność ciągłego przewijania treści. Wchodzenia w różne zakamarki, aby znaleźć to co jest interesujące. Jakieś ozdobniki typu na co wydajesz, zaplanuj sobie cel oszczędzania itp. "interaktywne gierki".
Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
112
30
21-01-2016
Wiadomość 640 z 1 332 (16 332 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pożyczka

Nie, nie dzwonimy do pracodawcy w celu weryfikacji, w tym celu możemy poprosić Cię o zaświadczenie o źródle i wysokości dochodu od pracodawcy.

07-11-2024
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

07-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy