31-03-2016 12:20
Przecież bank się nie przyzna... jak z mbankiem - zrobili drugiego 'fejsa', wszyscy pomstują ale bank się uśmiecha i wciska kit, że wszyscy są zachwyceni i tego chcieli...
Tylko jakoś nikt nie widział/słyszał jakichkolwiek pytań o nowy serwis... a postulaty z forum jakoś mimo uszu...
31-03-2016 12:28
Czy ktoś z zarządu ING banku tu zagląda [tzn na forum] ? Bo jak widać nawet pracownicy tym się zajmujący niekoniecznie , tylko podsyłają jakichś klakierów...
31-03-2016 13:04
Ps Popieram oczywiście Wojciecha , lecz również w nowym forum nie mogę znależć jak edytować swój poprzedni post . Tu widać też wkroczyło nowe i lepsze . Może gdzieś i mogę znaleźć , ale szkoda mojego czasu !
31-03-2016 13:28
31-03-2016 14:00
Co nazywasz jajami ??? Wmów wszystkim że mają za duże oczekiwania w stosunku do banku i jego systemu informatycznego . Zarejestrowałem się na forum tylko aby wyrazić mój sprzeciw dla takich udogodnień . Jeżeli ten bank będzie miał w .. moje zdanie to ja ten bank też będę tam miał ! W tych czasach to pół godziny spędzone przy komputerze . To jest moment w którym plusy zostały przesłonięte przez minusy , że zacytuję klasyka .
31-03-2016 16:10
31-03-2016 17:51
Pieniądze w banku biorą się międzyinnymi od klientów indywidualnych . Bank pożycza je innym i stąd ma zysk . Wywalanie kasy na nikomu niepotrzebny system może się rzeczywiście nie spodobać akcjonariuszom . Jeżeli do tego dołoży się zauważalna migracja tych pierwszych, to już zaczyna się problem ... Ja ze swojej strony mogę tylko przekładać kasę na ror do mbanku jak najszybciej . Tam się co prawda też nie popisali z nowym systemem , ale jest o niebo lepiej niż tu . I powtórzę - system to narzędzie , jeżeli męczy mnie korzystanie z niego, to nie korzystam . Nie będę wnikał , tylko nie korzystam !
31-03-2016 18:38
@august lepiej żebyś nie wiedział co ONI robią z Twoją kasą bo wpadniesz w depresję. Zawsze możesz trzymać kasę w skarpecie.
31-03-2016 19:39
Masz z tym problem ??
31-03-2016 20:38
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |