Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Przecież bank się nie przyzna... jak z mbankiem - zrobili drugiego 'fejsa', wszyscy pomstują ale bank się uśmiecha i wciska kit, że wszyscy są zachwyceni i tego chcieli...

Tylko jakoś nikt nie widział/słyszał jakichkolwiek pytań o nowy serwis... a postulaty z forum jakoś mimo uszu...

wojciech
Główny rachmistrz I
Główny rachmistrz I icon
246
89
02-03-2016
Wiadomość 261 z 1 332 (6 420 wyświetleń)

Czy ktoś z zarządu ING banku tu zagląda [tzn na forum] ? Bo jak widać nawet pracownicy tym się zajmujący niekoniecznie , tylko podsyłają jakichś klakierów...

august
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
76
15
31-03-2016
Wiadomość 262 z 1 332 (6 418 wyświetleń)

Ps Popieram oczywiście Wojciecha , lecz również w nowym forum nie mogę znależć jak edytować swój  poprzedni post . Tu widać też wkroczyło nowe i lepsze . Może gdzieś i mogę znaleźć , ale szkoda mojego czasu !

august
Zaprawiony analityk I
76
15
31-03-2016
Wiadomość 263 z 1 332 (6 407 wyświetleń)

Ale jajaEmotikon: Szczęśliwy!
Keicam
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
126
61
13-11-2015
Wiadomość 264 z 1 332 (6 397 wyświetleń)

Co nazywasz jajami ??? Wmów wszystkim że mają za duże oczekiwania w stosunku do banku i jego systemu informatycznego . Zarejestrowałem się na forum tylko aby wyrazić mój sprzeciw dla takich udogodnień . Jeżeli ten bank będzie miał w .. moje zdanie to ja ten bank też będę tam miał ! W tych czasach to pół godziny spędzone przy komputerze . To jest moment w którym plusy zostały przesłonięte przez minusy , że zacytuję klasyka .

august
Zaprawiony analityk I
76
15
31-03-2016
Wiadomość 265 z 1 332 (6 383 wyświetleń)

Easy, spokojnie cos sie tak nakrecil Emotikon: Szczęśliwy. Wiadomo ze jestes wkurzony i masz ing dosc. Jesli czytales wszystkie dwadziescia stron tego watku to widzisz ze nie tylko Ty byles i jestes wkurzony. Wszyscy tylko strasza i sie odgrazaja ze pojda gdzie indziej tak jakby bank mial sie przestraszyc takiego gadaniaEmotikon: Szczęśliwy. My i pieniadze mniejszosci nic a nic nie znacza dla nich i nie oczekuj ze beda dzialac zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Maja inne wytyczne i je zrealizuja. Akcjonariusze oczekuja zwrotu z inwestycji a nie tego ze klienci beda zadowoleni czy nieEmotikon: Szczęśliwy
A jaja napisalem dlatego bo wziales mnie za podstawionego przez bank klakiera a nie wyczules ironi jak pisalem o kolorowaniu strony glowniejEmotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Keicam
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
126
61
13-11-2015
Wiadomość 266 z 1 332 (6 361 wyświetleń)

Pieniądze w banku biorą się  międzyinnymi od klientów indywidualnych . Bank pożycza je innym i stąd ma zysk . Wywalanie kasy na nikomu niepotrzebny system może się  rzeczywiście nie spodobać  akcjonariuszom . Jeżeli do tego dołoży się zauważalna migracja tych pierwszych, to już zaczyna się problem ... Ja ze swojej strony mogę tylko przekładać kasę na ror do mbanku jak najszybciej . Tam się co prawda też nie popisali z nowym systemem , ale jest o niebo lepiej niż tu . I powtórzę - system to narzędzie , jeżeli męczy mnie korzystanie z niego, to nie korzystam . Nie będę wnikał , tylko nie korzystam !

Odpowiedz
0 Lajków
august
Zaprawiony analityk I
76
15
31-03-2016
Wiadomość 267 z 1 332 (6 347 wyświetleń)

@august lepiej żebyś nie wiedział co ONI robią z Twoją kasą bo wpadniesz w depresję. Emotikon: Szczęśliwy Zawsze możesz trzymać kasę w skarpecie.

Odpowiedz
0 Lajków
tex
tex
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
6
05-12-2015
Wiadomość 268 z 1 332 (6 337 wyświetleń)

Masz z tym problem ??

Odpowiedz
0 Lajków
august
Zaprawiony analityk I
76
15
31-03-2016
Wiadomość 269 z 1 332 (6 324 wyświetleń)

Nie mogę robić przelewu z konta direct !
Non stop wyświetla mi OKO !
Nie ma możliwości wyboru miedzy kontami !
Odpowiedz
0 Lajków
KrzysztofB
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
2
31-03-2016
Wiadomość 270 z 1 332 (6 307 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zmiana oprocentowania ze stałego na zmienne

Cześć,

Mam taką sytuacje. Chce nadpłacić kredyt oraz skrócić okres. Jednak mając kredyt ze stałym oprocentowaniem nie mogę zrobić krótszego okresu niż okres stałej stopy procentowej czyli 60 msc. Czy

...

16-01-2025
Konto Active

Dzień dobry
Zastanawiają mnie warunki konta Active z kartą Platinum.

Prosiłbym o rozwinięcie stwierdzeń:

• przynajmniej 200 tys. zł średniego miesięcznego poziomu aktywów
  • przynajmniej 100 tys. zł średniego
...

16-01-2025
Dokumenty do kredytu hipotecznego z podpisem kwalifikowanym nieakceptowane przez bank

Cześć, jestem w procesie ubiegania się o kredyt hipoteczny w banku ING. Jak wiadomo, musiałam dostarczyć masę dokumentów, w tym nieszczęsne dla mnie zaświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach. Pomimo, ż

...

16-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy