31-03-2016 12:20
Przecież bank się nie przyzna... jak z mbankiem - zrobili drugiego 'fejsa', wszyscy pomstują ale bank się uśmiecha i wciska kit, że wszyscy są zachwyceni i tego chcieli...
Tylko jakoś nikt nie widział/słyszał jakichkolwiek pytań o nowy serwis... a postulaty z forum jakoś mimo uszu...
31-03-2016 12:28
Czy ktoś z zarządu ING banku tu zagląda [tzn na forum] ? Bo jak widać nawet pracownicy tym się zajmujący niekoniecznie , tylko podsyłają jakichś klakierów...
31-03-2016 13:04
Ps Popieram oczywiście Wojciecha , lecz również w nowym forum nie mogę znależć jak edytować swój poprzedni post . Tu widać też wkroczyło nowe i lepsze . Może gdzieś i mogę znaleźć , ale szkoda mojego czasu !
31-03-2016 13:28
31-03-2016 14:00
Co nazywasz jajami ??? Wmów wszystkim że mają za duże oczekiwania w stosunku do banku i jego systemu informatycznego . Zarejestrowałem się na forum tylko aby wyrazić mój sprzeciw dla takich udogodnień . Jeżeli ten bank będzie miał w .. moje zdanie to ja ten bank też będę tam miał ! W tych czasach to pół godziny spędzone przy komputerze . To jest moment w którym plusy zostały przesłonięte przez minusy , że zacytuję klasyka .
31-03-2016 16:10
31-03-2016 17:51
Pieniądze w banku biorą się międzyinnymi od klientów indywidualnych . Bank pożycza je innym i stąd ma zysk . Wywalanie kasy na nikomu niepotrzebny system może się rzeczywiście nie spodobać akcjonariuszom . Jeżeli do tego dołoży się zauważalna migracja tych pierwszych, to już zaczyna się problem ... Ja ze swojej strony mogę tylko przekładać kasę na ror do mbanku jak najszybciej . Tam się co prawda też nie popisali z nowym systemem , ale jest o niebo lepiej niż tu . I powtórzę - system to narzędzie , jeżeli męczy mnie korzystanie z niego, to nie korzystam . Nie będę wnikał , tylko nie korzystam !
31-03-2016 18:38
@august lepiej żebyś nie wiedział co ONI robią z Twoją kasą bo wpadniesz w depresję. Zawsze możesz trzymać kasę w skarpecie.
31-03-2016 19:39
Masz z tym problem ??
31-03-2016 20:38
Cześć,
Mam taką sytuacje. Chce nadpłacić kredyt oraz skrócić okres. Jednak mając kredyt ze stałym oprocentowaniem nie mogę zrobić krótszego okresu niż okres stałej stopy procentowej czyli 60 msc. Czy
... 16-01-2025Dzień dobry
Zastanawiają mnie warunki konta Active z kartą Platinum.
Prosiłbym o rozwinięcie stwierdzeń:
Cześć, jestem w procesie ubiegania się o kredyt hipoteczny w banku ING. Jak wiadomo, musiałam dostarczyć masę dokumentów, w tym nieszczęsne dla mnie zaświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach. Pomimo, ż
... 16-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |
3 | |
3 |