03-12-2019 12:37
Witam,
potrzebuję pilnie pomocy, jak w ING Business założyć odbiorcę????
I jak utworzyć przelewy wzorcowe?? zrobiłam to przy okazji tworzenia przelewu, ale nic się nie zapisało ((
Pozdrawiam
Mar
03-12-2019 13:44
Witaj
Bazę kontrahentów możemy utworzyć na dwa sposoby:
- Administracja i narzędzia -> Bazy danych -> Po lewej stronie wybierasz odpowiednią bazę kontrahentów (krajowi, zagraniczni, SWE, Finansowanie handlu). Po wyborze właściwej bazy w prawej części ekranu jest dostępna opcja „Dodaj pozycję”
- W trakcie wypełniania przelewu zaznaczyć opcję „Dodaj kontrahenta do bazy”
Przelewy wzorcowe są tworzone w trakcie tworzenia przelewów – tu również znajduje się pole „Zapisz jako wzorcowy".
Baza jest dostępna Przelewy i wnioski -> po prawej stronie Przelewy wzorcowe.
20-12-2022 12:43
Ten Wasz bank to jeden wielki dramat w kwestii kont dla spółek!!! Durnego zwykłego przelewu nie można normalnie zrobić. ***yliard uprawnień, list, grup. Potrzebuje puścić przelew na cito - nie da rady jak w normalnym banku. Jestem jedynym użytkownikim, mam wszystkie uprawnienia - ''nie możesz wpisać rachunku , nie możdesz tego , srego - nie masz uprawnień''. Nie mam nawet możliwości dodania kontrahenta według tego co Pani podała. Żegnamy się. Mam dość!!!!!!!!!!
21-12-2022 12:59
Przykro nam, że rozważasz zamknięcie konta Przekazaliśmy Twoją sugestie w temacie działania bankowości internetowej do odpowiedniego zespołu.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
10 | |
6 | |
5 | |
4 |