Odpowiedz

kartoteka kontrahentów i przelewy wzorcowe

Witam,

potrzebuję pilnie pomocy, jak w ING Business założyć odbiorcę????

I jak utworzyć przelewy wzorcowe?? zrobiłam to przy okazji tworzenia przelewu, ale nic się nie zapisało Emotikon: Smutny((

Pozdrawiam

Mar

Odpowiedz
0 Lajków
marbol123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-12-2019
Wiadomość 1 z 4 (11 755 wyświetleń)

Re: kartoteka kontrahentów i przelewy wzorcowe

Witaj Emotikon: Szczęśliwy
Bazę kontrahentów możemy utworzyć na dwa sposoby:
- Administracja i narzędzia -> Bazy danych -> Po lewej stronie wybierasz odpowiednią bazę kontrahentów (krajowi, zagraniczni, SWE, Finansowanie handlu). Po wyborze właściwej bazy w prawej części ekranu jest dostępna opcja „Dodaj pozycję”
- W trakcie wypełniania przelewu zaznaczyć opcję „Dodaj kontrahenta do bazy”

Przelewy wzorcowe są tworzone w trakcie tworzenia przelewów – tu również znajduje się pole „Zapisz jako wzorcowy".
Baza jest dostępna Przelewy i wnioski -> po prawej stronie Przelewy wzorcowe.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (11 744 wyświetleń)

Ten Wasz bank to jeden wielki dramat w kwestii kont dla spółek!!! Durnego zwykłego przelewu nie można normalnie zrobić. ***yliard uprawnień, list, grup. Potrzebuje puścić przelew na cito - nie da rady jak w normalnym banku. Jestem jedynym użytkownikim, mam wszystkie uprawnienia - ''nie możesz wpisać rachunku , nie możdesz tego , srego - nie masz uprawnień''. Nie mam nawet możliwości dodania kontrahenta według tego co Pani podała. Żegnamy się. Mam dość!!!!!!!!!!

Odpowiedz
0 Lajków
montut2547
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
20-12-2022
Wiadomość 3 z 4 (7 715 wyświetleń)

Przykro nam, że rozważasz zamknięcie konta Emotikon: Smutny Przekazaliśmy Twoją sugestie w temacie działania bankowości internetowej do odpowiedniego zespołu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 4 z 4 (7 642 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy