Bankowość internetowa

Odpowiedz

brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Odpowiedz
0 Lajków
Meg9
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
4
0
01-07-2019
Wiadomość 1 z 9 (1 470 wyświetleń)

Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Mieliśmy przejściowe problemy z aplikacją i musieliśmy ją wyłączyć w Moim ING. Aplikacja działa już poprawnie.

 

Na przyszłość polecamy mieć w zapasie dodatkową aplikację mobilną ING Makler Mobile. https://www.ing.pl/indywidualni/inwestycje/inwestycje-gieldowe/makler

Odpowiedz
0 Lajków
DarekN
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
52
25
30-10-2015
Wiadomość 2 z 9 (1 447 wyświetleń)

Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

znów nie działa makler, czy to na kompie czy w aplikacji. Brak dostępu w czasie trwania giełdy
Odpowiedz
0 Lajków
Meg9
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
4
0
01-07-2019
Wiadomość 3 z 9 (919 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Mamy chwilowe problemy z działaniem aplikacji Makler. Przepraszamy za utrudnienia.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
67
15
04-09-2015
Wiadomość 4 z 9 (917 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Chwilowe? nie powinno się to tak często zdarzać w trakcie pracy giełdy. Kto wypłaci rekompensatę za poniesione straty?

Odpowiedz
0 Lajków
Meg9
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
4
0
01-07-2019
Wiadomość 5 z 9 (906 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

jak długo potrwają te chwilowe problemy? na giełdzie czas to pieniądz, dosłownie.

nebrill
Nowy w branży
Nowy w branży icon
1
1
28-10-2019
Wiadomość 6 z 9 (890 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Aplikacja Makler jest dostępna. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
67
15
04-09-2015
Wiadomość 7 z 9 (828 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

znów problemy, kolejne straty

Odpowiedz
0 Lajków
Meg9
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
4
0
01-07-2019
Wiadomość 8 z 9 (661 wyświetleń)

Re: Re.: brak zakładki makler, jak z kompa wejść na maklera???

Moduł Makler już działa. Przepraszamy za wcześniejszą sytuację Emotikon: Smutny 


Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Moderator
Moderator icon
248
75
04-09-2015
Wiadomość 9 z 9 (640 wyświetleń)
Najbardziej pomocni użytkownicy