- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
16-11-2023 20:25
Re: Re.: Zmiana w wyglądzie Mojego ING
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
t0mR Dziękujemy za zgłoszone uwagi - zapisaliśmy je.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
16-11-2023 22:36
Re.: Zmiana w wyglądzie Mojego ING
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-11-2023 10:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bardzo dokładnie słuchamy opinii naszych klientów i na pewno będziemy reagować na konkretne i merytoryczne uwagi. Już teraz widzimy potrzebę zmiany wielkości skrótów przed zalogowaniem czy też powrót do logowania poprzez wybór skrótu ze stanem konta – te zmiany pojawią się w wersji aplikacji na przełomie listopada i grudnia.
-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
23-11-2023 12:36
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Moje uwagi:
- strona skaluje sie wyglądem jak dla telefonu przy rozdzielczości poziomej poniżej 1200 (połowa szerokości ekranu 2k) przez co menu START HISTORIA PRZELEWY USŁUGI OFERTA z góry znika i pojawia sie na dole małą czcionką z ikonkami (nie intuicyjne)
- na stronie start widziałem kiedys "kółka" z kilkoma kontami, obecnie musze klikać każde po kolei, wracać, itd aby zobaczyć konta, mimo tego że dane są pobrane do przeglądarki (sprawdziłem w devtools, nie sa wysyłane dodatkowe zapytania o stany kont...)
można oczywiście klinąć strzałke na rozbicie kont w postaci tabelki - nie jest to intuicyjne - opcja przełączania kont OSOBISTE FIRMOWE MAKLER dotychczas była dostępna na pasku, teraz wymaga dodatkowego kliania w nieintuicyjne miejsce - ikonę z moim nazwiskiem
Co bym chciał jako klient:
- nie zmieniać wyglądu aplikacji bo ktos wymyslił że bedzie fajniej - jak już misicie, to sprawdzać sciezki gdzie kto klika i te dawać na wierzch a nie ukrywać po kolejne poziomy menu
- mniej klikania zamiast więcej klikania
- widzieć wszystkie pomarańczowe kółka z kontami jednocześnie, albo mieć możliwość konfiguracji czy to widze czy lubie klikać
- aby menu było w tym samym miejscu i o takim samym wyglądzie niezaleznie od rozdzielczości
- przechodzic na konto formowe jednym klinięciem a nie z menu rozwijanego
- miec możliwośc dowolnej konfiguracji skrótów a nie kilka opcji z kilkunatu mozliwych akcji
- hasło ewolucja nei rewolucja, juz raz sie nie sprawdziło przy zmianie z poprzedniejszegogo wyglądu na ten ostatnio poprzedni - było duzo zmian, człowiek sie w końcu przeyzwyczaił i było w miare OK, teraz doszła masa zbędnego kliania
Uwagi software developera:
- aplikacj mobilna to osobna sprawa i strona nie powinna wyglądać jak aplikacja mobilna
- podejrzewam cięcie kosztów, ale to się da zrobić za pomocą CSSów bez osobnej aplikacji na telefon - zakładam, że teraz jest to i tak PWA
- ekrany mamy obecnie większe niz kiedys, a idziemy w kierunku małego ekranika telefonu który chcemy jaoos wyświetlić na komputerze
- dizajnem wyglądu wrócilismy do roku 2000
- ktoś kto projektował UI/UX robił to chyba na telefonie albo tablecie, nie uruchamiając strony na komputerze stacjonarnym z normalnym monitorem
- nie ma możliwości przez CHAT rozmawiajac z BOTAMI, zgoszenia uwag - bot mógłby chociażby wysyłac link do forum...
pozdrawiam
Grzegorz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
24-11-2023 12:19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuję za Twoje uwagi i sugestie, przekazałam je do odpowiedniej jednostki w naszym banku
-----------------
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »