16-11-2021 18:10
Na ten moment nie mamy nowych informacji. Cały czas analizujemy ten temat.
07-07-2022 13:36
Dzień dobry,
podbijam temat. Wydaje się to być mała funkcjonalność, którą dość szybko można wprowadzić. Wrzucie ten temat do backlogu jakiegoś zespołu. Dacie to zrobić w 2-3 sprinty. Wierzę w Was
08-07-2022 13:42
Dziękujemy za Twoją sugestię, przekazuję ją do osób odpowiedzialnych za rozwój naszej bankowości internetowej
31-10-2022 13:37
Cześć!
Również funkcjonalność dla mnie i dla wielu innych bardzo potrzebna.
Brak w niej podstawowych warunków do analizy kategorii jak
- dzieci
- inwestycje i oszczędzanie
- spłaty kredytów
Nie wiem nawet jak interpretować kategorie "finanse"
, a gdyby tak jeszcze dodać możliwość edycji przypisanych już kategorii do płatności kartą
Poruszaliśmy te tematy już lata temu
01-11-2022 13:48
Dziękujemy za opinię Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu.
26-11-2022 19:33
Hej, fajnie że przekazałaś sugestię ale co z tym dalej? Nie ukrywam że mega by się przydała funkcja własnych etykiet wydatków.
26-11-2022 20:18
Zarządzanie budżetem, to bardzo poważna kwestia, a dostarczany nam jest od lat jedynie pół produkt.
Nie wiem jaki jest ułamek ludzi, którym na tym zależy.
Powstawało do tego mnóstwo aplikacji, arkuszy kalkulacyjnych. i masa mentorów, którzy chcieli dać do zrozumienia, że jest to bardzo ważna kwestia.
Bardzo prosto, jest to jednak kontrolować z poziomu bankowości elektronicznej, gdzie parują nam się nasze transakcje.
Dlaczego w mbanku od tylu lat, mogę mieć podobny produkt / usługę z możliwością personalizacji? (dopiero od pewnego czasu działa on wizualnie dobrze w aplikacji mobilnej), bo w sferze www dalej to wygląda jak tekstowe badziewie
Ogarnięcie?, czy naprawdę potrzebujemy ambasadora oszczędzania?
27-11-2022 15:46
Wszystkie opinie i sugestie są dla nas ważne. Przekazujemy je zawsze do osób odpowiedzialnych za rozwój naszej bankowości internetowej. Jeśli tylko wprowadzimy zmiany w tym zakresie, to poinformujemy Was o tym przez bankowość internetową.
10-12-2022 09:04
ING Bank !
Przynajmmniej od ponad 3 lat przewija się temat własnych kategorii wydatków w Moim ING...
Czy na prawdę tak Wam ciężko wprowadzić możliwość dodania własnej kategorii wydatku?
Tylko mi tu nie odpowiadajcie, że przekażecie moją odpowiedź "do osób odpowiedzialnych za rozwój naszej bankowości internetowej".
Ta odpowiedź już wszystkim zbrzydła, bo nic z tym nie robicie.
Bank do brania kasy to pierwszy ręce wyciąga, ale zrobić coś dla swoich klientów to już nie łaska...
Wkurza mnie już fakt ograniczeń w korzystaniu z MOJEGO konta w taki sposób, abym przynajmniej mogła znać PRAWDZIWE kategorie wydawanych przeze mnie pieniędzy. Nie można przeprowadzić rzetelnej analizy własnych wydatków...
Chyba pora pomyśleć o zmianie banku.
22-12-2022 17:30
Dziękujemy, że zgłaszacie usprawnienia w tym obszarze. Zdajemy sobie sprawę z tego, że ten temat jest dla Was ważny, tym bardziej w obecnych czasach.
Rozumiemy, że dla Was dostępne kategorie nie są wystarczające. Z drugiej strony wiemy, że są też użytkownicy, którzy nie potrzebują większej ilości kategorii wydatków.
Pracujemy nad usprawnieniami w funkcjonalnościach Mojego ING, aby jeszcze lepiej spełniały zgłoszone przez Was potrzeby. Na ten moment nie możemy zdradzić więcej szczegółów, ani też zadeklarować konkretnego terminu ich udostępnienia. Dziękujemy, że jesteście z nami i wprost piszecie o swoich potrzebach
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |