Odpowiedz

Umowy karty na koncie

Zastrzegłem starą kartę, bo chciałem zmienić jej wizerunek. W Moich Dokumentach pozostały po starej karcie umowy HCE (włączenie i wyłączenie)ponieważ dla własnego dobra wyłączyłem tą opcję przed zastrzeżeniem starej karty...

W tej chwili karta zniknęła już z konta, ale umowy pozostały. Pytanie czy znikną?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 7 (5 801 wyświetleń)

Re.: Umowy karty na koncie

Myślę oczywiście o "starych" aneksach do umowy o kartę do konta.

Wydaje mi się, że skoro nie ma karty to i aneks jest zbędny...
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 7 (5 725 wyświetleń)

Re: Re.: Umowy karty na koncie

Wszystkie dokumenty wygenerowane i przesłane do Moich Dokumentów zostaną tam nawet jeśli zrezygnujesz z danego produktu, np. karty. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 3 z 7 (5 671 wyświetleń)

Nawet jeśli nie mają po co istnieć? Nie mam karty której dotyczy dany aneks.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 7 (5 665 wyświetleń)

ErRoR Jeśli zamknąłeś swoją kartę, nadal w Moich dokumentach będziesz miał dostęp do umowy, którą wcześniej zawarłeś. 
Nie wymagamy od klientów zwrotów umów podczas rezygnacji z naszych produktów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 5 z 7 (5 650 wyświetleń)

Ok, to jeszcze jedno pytanko: czy te aneksy mają jakąś ważność np. dwa lata i znikną, czy nie ważne ile po prostu są...
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 6 z 7 (5 627 wyświetleń)

ErRoR Do momentu zamknięcia bankowości internetowej będziesz miał dostęp do tych dokumentów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 7 z 7 (5 625 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy