Myślę, że fajną opcją byłoby dodanie w Waszej aplikacji informacji o zysku z lokaty przy jej zakładaniu oraz podglądzie. Samodzielne obliczanie dokładnego zysku dla lokaty bywa kłopotliwe (bo wymaga najpierw policzenia dokładnej ilości dni); podobnie kalkulatory w popularnych serwisach finansowych wyświetlają również tylko przybliżoną kwotę zysku.
Moglibyście pójść nawet o krok dalej... Ja po założeniu lokaty zakładam sobie zawsze przypomnienie w kalendarzu (od Gmail'a), gdzie podaję dodatkowo kwotę, oprocentowanie, czas lokaty i spodziewany zysk - tak na wszelki wypadek, gdyby bank się pomylił. Moglibyście dodać taką opcję, po wybraniu której aplikacja wysyłałaby/tworzyłaby taki event samodzielnie.
Mogliby zastąpić to słowo analizowanie na coś innego, ile można pisać to samo a tymczasem zero jakichkolwiek efektów, chyba serio trzeba zmienić konto, które mam od 20 lat na jakieś inne bardziej nowo...
Dzień dobry, ponad miesiąc temu postanowiłem zwrócić terminal. Bank wysłał swojego kuriera po odbiór. Terminal został przeze mnie zapakowany. Kurier przyjechał i zabrał paczkę. Po jakimś czasie ktoś z...