20-02-2022 11:57
Witam,
W jaki sposób można wyłączyć te uciążliwe propozycje zamówienia karty kredytowej itp. widoczne na poniższych zrzutach ekranu.
21-02-2022 11:50
Informację o ofertach i promocjach możesz otrzymywać ze względu na ustawienia w zgodach marketingowych i profilowanie.
Możesz zarządzać swoimi zgodami marketingowymi w Moim ING. Zachęcam Cię do przemyślenia.
Dzięki zgodzie na marketing możemy przedstawiać Ci propozycje dopasowane do Twoich aktualnych potrzeb. Możesz też uczestniczyć w różnego rodzaju promocjach.
Jak chcesz zmienić swoje zgody na marketing, możesz to zrobić wchodząc w sekcję Moje dane, a następnie wybierając zakładkę Zgody i oświadczenia.
Możesz wyrazić zgodę lub edytować zgodę na:
- marketing drogą elektroniczną, tradycyjną i telefoniczną,
- otrzymywanie profilowanych informacji marketingowych.
Witam, posiadam obecnie kartę której ważność upłynie w lutym. 3 stycznia dostałem sms że nowa karta jest już w produkcji i w tym miesiącu powinienem ją otrzymać. Do tej pory jej nie posiadam mimo iż w
... 25-01-2025Forum nie służy do wyjaśniania spraw związanych z bezpieczeństwem, bo nie możemy tutaj niczego sprawdzić. Napisz do nas na czacie w Moim ING. Wystarczy, że wybierzesz opcję Czat – w prawym, dolnym rog
... 25-01-2025Dzień dobry, przy zamówieniu w sklepie internetowym chciałam dokonać "szybkiej płatności". Zostałam przekierowana na stronę ING, kliknęłam "potwierdź" i zamiast jednego sms z kodem potwierdzającym dos
... 25-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
4 | |
3 | |
3 | |
3 |