Odpowiedz

Przelew własny

Witam.

Mam taki problem. Próbuję wykonać przelew własny z przewalutowaniem z mojego rachunku w PLN na rachunek w EUR. Kwota przelewu to 0,17 EUR (lub równowartość, w tej chwili 0,71 PLN). Niestety, niezależnie od wybranej waluty przelewu, system (stary i nowy) sygnalizuje błędnie podaną kwotę i transakcja nie zostaje zrealizowana. Dlaczego?

Pozdrawiam.

Bogdan

Odpowiedz
0 Lajków
mc68000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
0
26-06-2016
Wiadomość 1 z 6 (12 676 wyświetleń)

Re.: Przelew własny

Przelew własny z przewalutowaniem możesz zrobić od 1 EUR/PLN.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 6 (12 655 wyświetleń)

Aha. Dziękuję za informację.

Odpowiedz
0 Lajków
mc68000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
0
26-06-2016
Wiadomość 3 z 6 (12 653 wyświetleń)

WITAM WCZORAJ ZROBILEM PRZELEW A CHCE GO ANULOWAC BO JESZCZE JEST W OCZEKUJACYCH I CZY MOGE GO ANULOWAC

Odpowiedz
0 Lajków
eryktiar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-10-2016
Wiadomość 4 z 6 (12 478 wyświetleń)

@eryktiar Zgodnie z zapisem Regulaminu bankowości internetowej (§ 11 ust. 2), dyspozycja użytkownika jest nieodwołalna i ostateczna. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 5 z 6 (12 390 wyświetleń)

MarcinB pisze:

@eryktiar Zgodnie z zapisem Regulaminu bankowości internetowej (§ 11 ust. 2), dyspozycja użytkownika jest nieodwołalna i ostateczna. 

Z regulaminem bankowości internetowej ING !! W mbanku nie ma problemu wycofać się z transakcji dopóki pieniądze leżą na koncie . Ale mbank to taki zacofany bank ...

Odpowiedz
0 Lajków
august
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
76
15
31-03-2016
Wiadomość 6 z 6 (12 283 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy