Odpowiedz

Przelew własny

Witam.

Mam taki problem. Próbuję wykonać przelew własny z przewalutowaniem z mojego rachunku w PLN na rachunek w EUR. Kwota przelewu to 0,17 EUR (lub równowartość, w tej chwili 0,71 PLN). Niestety, niezależnie od wybranej waluty przelewu, system (stary i nowy) sygnalizuje błędnie podaną kwotę i transakcja nie zostaje zrealizowana. Dlaczego?

Pozdrawiam.

Bogdan

Odpowiedz
0 Lajków
mc68000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
0
26-06-2016
Wiadomość 1 z 6 (10 380 wyświetleń)

Re.: Przelew własny

Przelew własny z przewalutowaniem możesz zrobić od 1 EUR/PLN.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 6 (10 359 wyświetleń)

Aha. Dziękuję za informację.

Odpowiedz
0 Lajków
mc68000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
9
0
26-06-2016
Wiadomość 3 z 6 (10 357 wyświetleń)

WITAM WCZORAJ ZROBILEM PRZELEW A CHCE GO ANULOWAC BO JESZCZE JEST W OCZEKUJACYCH I CZY MOGE GO ANULOWAC

Odpowiedz
0 Lajków
eryktiar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-10-2016
Wiadomość 4 z 6 (10 182 wyświetleń)

@eryktiar Zgodnie z zapisem Regulaminu bankowości internetowej (§ 11 ust. 2), dyspozycja użytkownika jest nieodwołalna i ostateczna. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 5 z 6 (10 094 wyświetleń)

MarcinB pisze:

@eryktiar Zgodnie z zapisem Regulaminu bankowości internetowej (§ 11 ust. 2), dyspozycja użytkownika jest nieodwołalna i ostateczna. 

Z regulaminem bankowości internetowej ING !! W mbanku nie ma problemu wycofać się z transakcji dopóki pieniądze leżą na koncie . Ale mbank to taki zacofany bank ...

Odpowiedz
0 Lajków
august
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
76
15
31-03-2016
Wiadomość 6 z 6 (9 987 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy