Odpowiedz

Polityka informacyjna

"Dzień dobry,

w terminie od 15.10.2016 (sobota) godz. 03:00 do 16.10.2016 (niedziela) godz. 18:00 planujemy przeprowadzenie prac technologiczno-serwisowych.

W tym czasie aplikacje moduł Makler w systemach Moje ING i ING BankOnLine oraz Makler Mobile będą niedostępne

Za utrudnienia przepraszamy."

Można uprzejmie napisać wcześniej? Można. Taka rekomendacja dla Moje ING. Też by się przydało pisać wcześniej, że system będzie niedostępny. 

(Chyba, że tradycyjnie w poniedziałek system sam się wysypie i wszyscy się ogromnie zadziwią.)

Odpowiedz
0 Lajków
mtommi
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
65
24
13-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (3 088 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka na dochody z Wielkiej Brytanii

Witam
Mam pytanie odnośnie pożyczki gotówkowej na dochody z Wielkiej Brytanii czy jest możliwość uzyskania pożyczki pracuje w Anglii w jednej firmie ponad 10 lat dochody na konto w banku angielskim.

18-03-2025
Zapytanie odnośnie pożyczki

Witam, jestem zainteresowany wzięciem pożyczki gotówkowej lub pożyczki konsolidacyjnej. Niezależnie czy będzie to pierwsza czy druga forma - chcę przeznaczyć większą jej część na spłatę obecnego zobow...

17-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny, czas analizy obecnie

Nadal w analizie. Patrząc na https://www.ing.pl/partner/indywidualni/hipoteka/proces-kredytowy to w tym tygodniu powinno się coś ruszyć. 

17-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy