Odpowiedz

Polityka informacyjna

"Dzień dobry,

w terminie od 15.10.2016 (sobota) godz. 03:00 do 16.10.2016 (niedziela) godz. 18:00 planujemy przeprowadzenie prac technologiczno-serwisowych.

W tym czasie aplikacje moduł Makler w systemach Moje ING i ING BankOnLine oraz Makler Mobile będą niedostępne

Za utrudnienia przepraszamy."

Można uprzejmie napisać wcześniej? Można. Taka rekomendacja dla Moje ING. Też by się przydało pisać wcześniej, że system będzie niedostępny. 

(Chyba, że tradycyjnie w poniedziałek system sam się wysypie i wszyscy się ogromnie zadziwią.)

Odpowiedz
0 Lajków
mtommi
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
65
24
13-04-2016
Wiadomość 1 z 1 (3 669 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Rozumiemy, przykro nam, że te sposoby nie pomogły. Spróbuj, ponownie skontaktować się z naszymi specjalistami na infolinii, pod numerem 32 357 00 69 i przekaż tam wszystkie informacje i sposoby, który

...

02-08-2026
Re: Re.: Brak zaksięgowanej gotówki po użyciu wplatomatu.

Przecież widzę że istnieja tutaj wątki gdzie ludzie zgłaszają takie sytuacje i sprawy nagle sa wyjaśniane szybciej. Czemu to ma służyć? Od poniedziałku trzeba wydzwaniać dzien w dzień aby taka sytuacj...

02-08-2026
Re: Re.: Brak zaksięgowanej gotówki po użyciu wplatomatu.

Przykro nam, że wpłatomat nie zadziałał prawidłowo. Bardzo dobrze, że zgłosiłeś reklamację na tę sytuację. Reklamacje rozpatrujemy tak szybko, jak to możliwe. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenie T

...

02-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy