19-05-2016 14:55
Uprzejmie informuję ze nadal nie można płacić mobilnie przez ing. Mamy 19 maj 2016r. i ciekawe jak długo to jeszcze potrwa?
Pisząc do Allegro odpisali tak:
,,Dzień dobry.
Problem jest nam znany, zbadaliśmy go na różnych wersjach systemu i na różnych urządzeniach. Niestety nie jest on związany z naszą aplikacją, dlatego nie mamy wpływu na możliwość poprawienia tej usterki.
Na oficjalnym forum ING pojawił się wątek w tej sprawie:
https://spolecznosc.ingbank.pl/-/Bankowo%C5%9B%C4%87-internetowa-i-mobilna/Problem-z-p%C5%82atno%C5%...
Z mojej strony mogę jedynie zaproponować zrealizowanie zapłaty przez aplikację kartą przypisaną do konta w ING, oczywiście jeśli to możliwe.''
Czekam aż ing zrobi wkońcu porządek i będzie można płacić mobilnie na allegro.Pytanie brzmi jak długo to ing zajmie...
26-07-2016 20:15
31-07-2016 11:19
Wyglada na to że błąd został poprawiony. Bez żadnych problemów udało mi się zapłacić w aplikacji mobilnej Allegro wpisując litery i cyfry.
09-08-2016 07:01
A jak nie działa to zawsze jest opcja zapłać kartą. Nie trzeba jej zapamiętywać w systemie PayU.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |