Odpowiedz

Operacja nie została poprawnie zautoryzowana.

Witam

Mam problem.

Chciałem właśnie spłacić sobie cały kredyt ratalny. Do tego jest potrzebny inny numer konto niż do standardowych wpłat. Wszystko wpisałem itd. przyszedł SMS z autoryzacją i wyskakuje hasło "Operacja nie została poprawnie zautoryzowana." Dlaczego?

Odpowiedz
0 Lajków
mareczek87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-08-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 516 wyświetleń)

Re.: Operacja nie została poprawnie zautoryzowana.

[ Edytowane ]

Prosimy wyczyścić historię przeglądania i pamięć podręczną w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli to nie pomoże to prosimy o kontakt z nami pod numerem 32 357 00 69 lub wysłanie wiadomości przez bankowość internetową (Wiadomości).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
805
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 501 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Czas oczekiwania na decyzję -kredyt hipoteczny

Nie prawda Emotikon: Mrugający
Nie trzymacie się tego.

10-11-2025
Re: Re.: Czas oczekiwania na decyzję -kredyt hipoteczny

Super, szkoda tylko se na etapie mamy już wszystko, podejmujemy decyzję, jednak wymyslacie sobie jakies braki.
Baaardzo slabe. Dobrze, ze jest konkurencjaw kredytach wiec jest w czym wybierac.
Jesli kom...

10-11-2025
Re.: Analiza wniosku kredyt hipoteczny

Niestety rozpatrywanie wniosku o kredyt hipoteczny w tym banku to jakis dramat. 21 dni od dnia dostarczenia wszystkich dokumentow, a jednak na etapie”Mamy juz wszystko, podejmujemy decyzje” wymyslaja ...

10-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy