Odpowiedz

Operacja nie została poprawnie zautoryzowana.

Witam

Mam problem.

Chciałem właśnie spłacić sobie cały kredyt ratalny. Do tego jest potrzebny inny numer konto niż do standardowych wpłat. Wszystko wpisałem itd. przyszedł SMS z autoryzacją i wyskakuje hasło "Operacja nie została poprawnie zautoryzowana." Dlaczego?

Odpowiedz
0 Lajków
mareczek87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-08-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 857 wyświetleń)

Re.: Operacja nie została poprawnie zautoryzowana.

[ Edytowane ]

Prosimy wyczyścić historię przeglądania i pamięć podręczną w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli to nie pomoże to prosimy o kontakt z nami pod numerem 32 357 00 69 lub wysłanie wiadomości przez bankowość internetową (Wiadomości).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 842 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt Hipoteczny

Cześć Wszystkim,

Wraz z mężem złożyliśmy wniosek o kredyt hipoteczny, od 19 maja nasz wniosek jest na etapie 5. podejmujemy decyzję, niestety nasze zaświadczenia od pracodawcy były ważne do końca maja

...

02-06-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Cześć. Też mnie wkurza kolejna zmiana, ale u mnie działa prawidłowo po ustawieniu w Bitwarden takich etykiet pól z hasłem:

csv=password-0

csv=password-1

csv=password-2

itd.

01-06-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

OK, ja już się poddałem. Dzisiaj ustawiłem najkrótsze możliwe hasło. Mam dosyć wyliczania za każdym razem do 28 znaku. Na szczęście mam jeszcze ostatnią linię obrony w postaci Yubikey. Ktoś kto forsuj

...

01-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy