Odpowiedz

Problem z listą transakcji excel/csv

Dzień dobry,

Mam problem z listą transakcji ściągniętą ze swojego profilu ING. Po ściągnięciu pliku w formacie CSV część danych została ucięta, a inna część jest niewidoczna, do tego polskie litery zostały zamienione na znaki takie jak %,& itd. Formatowanie pliku do innego rozszerzenia nie pomaga. Czy mogliby Państwo doradzić co zrobić w tej sytuacji? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Zdjęcie poglądowe w załączniku.

Odpowiedz
0 Lajków
antek017
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
24-02-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 238 wyświetleń)

Re: Problem z listą transakcji excel/csv

W tym przypadku konieczne jest złożenie reklamacji. Możesz to zrobić przez czat dostępny po zalogowaniu do bankowości lub na całodobowej infolinii pod numerem 32 357 00 69. Gdy ją złożysz wyślij nam, proszę, numer tego zgłoszenia w wiadomości prywatnej - przyspieszymy dzięki temu rozwiązanie Twojego problemu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
109
17
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 175 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Re.: Nie polecam konta indywidualnego w ing

Przykro nam z powodu tej sytuacji. Tutaj nie mamy jednak dostępu do szczegółów Twojego konta. Jeśli złożyłeś reklamację, analityk dokładnie to sprawdzi. Mamy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni

17-12-2024
Nie polecam konta indywidualnego w ing

Nie polecam banku ani konta Żenada. Bank nie respektuje własnych ustaleń konta promocyjnego klienta indywidualnego.Mimo spełnienia warunków brak wypłaty 500 zl za założenie konta.Reklamacja złożona

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy