Odpowiedz

Odbiorcy przelewów

Czy w ING Business jest możliwość zapisania odbiorców do zaufanych? Tak, żeby nie trzeba było za każdym razem zatwierdzać kodem sms przelewów do tych odbiorców?

Odpowiedz
0 Lajków
Ankanen
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-10-2022
Wiadomość 1 z 4 (6 135 wyświetleń)

Re: Odbiorcy przelewów

W ING Business jest możliwość utworzenia bazy danych kontrahentów, z poziomu nowego przelewu opcją - Dodaj kontrahenta do bazy lub w Menu głównym Administracja i narzędzia – Bazy danych – Lista kontrahentów.

Z poziomu bazy danych w administracji znajduje się opcja autoryzacji kontrahentów.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
79
10
19-05-2022
Wiadomość 2 z 4 (6 077 wyświetleń)

Witam.

Mam problem, ponieważ jak wchodzę w kontrahentów, to jest pusta lista i nie widzę opcji dodania nowego odbiorcy. Jak to zrobić? W załączeniu przesyłam screen. Dodam, że w moich ustawieniach i uprawnieniach jest zaznaczona bankowość mobilna i przelew dowolny.

Odpowiedz
0 Lajków
ewebro2970
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
21-05-2024
Wiadomość 3 z 4 (2 825 wyświetleń)

Wygląda na to, że nie masz uprawnień do dodawania kontrahentów. Te uprawnienia, o których wspominasz dotyczą wprowadzania przelewów w bankowości mobilnej.
Nasi specjaliści sprawdzą to dla Ciebie dokładnie. Proszę, skorzystaj w tej sprawie z czatu dostępnego w systemie ING Business – po zalogowaniu ikona w prawym dolnym rogu ekranu lub wyślij do nas wiadomość w systemie ING Business – Dokumenty i wiadomości -> Nowa wiadomość -> Grupa wiadomości: Pytania i reklamacje lub możesz zadzwonić do Centrum Wsparcia Biznesu 32 357 00 24. Na czacie odpowiadamy w dni robocze od poniedziałku do piątku od 8:00 do 15:00, telefonicznie jesteśmy dostępni również w dni robocze od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 4 z 4 (2 751 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy