Odpowiedz

Przelew w aplikacji ing business

Aplikacja ING Businnes, nie mogę robić przelewów (pole Nazwa Odbiorcy i Numer Rachunku są na szaro), czemu tak jest ?
Mam możliwość jedynie wybrać kontrahenta.
Jak i gdzie mogę dodać kontrahentów?
Odpowiedz
0 Lajków
Caporeira
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
18
1
06-12-2021
Wiadomość 1 z 4 (6 469 wyświetleń)

Re: Przelew w aplikacji ing business

Może to wynikać z uprawnień, jakie posiadasz oraz czy możesz wykonać dowolny przelew z aplikacji.

Zobacz to proszę, jak wybierzesz opcję: Przelewy i wnioski – Nowy wniosek – Edycja uprawnień użytkowników.
Tu wybiera się użytkownika z listy – pod sekcją Bankowość Mobilna, musi być zaznaczone uprawnienie: Przelew dowolny.

Szczegóły w tej sprawie mogą przekazać Ci specjaliści z działu firm. 
Są dostępni pod numerem: 32 357 00 24, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 18:00.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 427 wyświetleń)

Witam.

U mnie podobnie nazwa kontrahenta, nr rachunku podświetlony na szaro bez możliwości wpisania, tylko wybór z listy kontrahentów, która jest jeszcze pusta. I tutaj pojawia się kolejny problem, ponieważ jak wchodzę w kontrahentów, to jest pusta lista i nie widzę opcji dodania nowego odbiorcy. Jak to zrobić? W załączeniu przesyłam screen. Dodam, że w moich ustawieniach i uprawnieniach jest zaznaczona bankowość mobilna i przelew dowolny.

Odpowiedz
0 Lajków
ewebro2970
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
21-05-2024
Wiadomość 3 z 4 (2 636 wyświetleń)

Wygląda na to, że nie masz uprawnień do dodawania kontrahentów. Te uprawnienia, o których wspominasz dotyczą wprowadzania przelewów w bankowości mobilnej.
Nasi specjaliści sprawdzą to dla Ciebie dokładnie. Proszę, skorzystaj w tej sprawie z czatu dostępnego w systemie ING Business – po zalogowaniu ikona w prawym dolnym rogu ekranu lub wyślij do nas wiadomość w systemie ING Business – Dokumenty i wiadomości -> Nowa wiadomość -> Grupa wiadomości: Pytania i reklamacje lub możesz zadzwonić do Centrum Wsparcia Biznesu 32 357 00 24. Na czacie odpowiadamy w dni robocze od poniedziałku do piątku od 8:00 do 15:00, telefonicznie jesteśmy dostępni również w dni robocze od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
109
18
03-03-2023
Wiadomość 4 z 4 (2 569 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt dokumenty elektroniczny podpis

Witam składałam wniosek o kredyt konsolidacyjny w aplikacji. Decyzja pozytywna lecz potrzebne jest zaświadczenie o zarobkach. Pracodawca wystawił mi takie zaświadczenie na druku ing ale w formie elekt

...

03-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy